29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriTELESET'ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET’ten 2017 mobilya trendleri!

TELESET, klişelerin dışında, kendine özgü mobilyaları ve renkli tasarımlarıyla 2017 mobilya trendlerini evlerinize getiriyor.
Modern ve minimalist çizgilerde mobilyalar tasarlayan TELESET, pastel tonların yer aldığı yeni koleksiyonuyla 2017’nin mobilya trendlerini yaşam alanlarınıza getiriyor. Mobilyada önümüzdeki yıl bahar renklerinin etkisini artırdığı görülürken, country tarzı ön plana çıkıyor.

TELESET’in yeni koleksiyonunda mavi, pembe, fuşya, beyaz, turkuaz, patlıcan moru gibi pastel tonlar yer alırken, arkadya, meşe ve ceviz gibi doğal ahşap görünümü ve hissi veren mobilyalar evinize dekoratif şıklık getiriyor.

Yemek odaları, TV üniteleri, genç odaları, yatak odaları ve oturma gruplarıyla fark yaratan TELESET, evinizi kendi stilinize göre dizayn etmenize de olanak sağlıyor. Soğuk ve sıcak renkleri birbirleriyle kombinleyerek, kendi tarzınıza hitap eden mekanlar yaratabilirsiniz.

Zarif ve modern çizgilere sahip masalar, sandalyeler, kitaplıklar ve ihtiyaca göre artabilen kapak sayılı dolaplar tüketicilerin ihtiyaçlarına göre mobilyalarla ahenk oluşturabilecek şekilde tasarlanıyor.

Her evi kendine özgü bir dünya haline getiren TELESET, ihtiyaca göre uygun fiyatlı mobilya alternatifleriyle evlerde yaşam kalitesini artırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz