4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarSur Yapı'nın 14 Projesinde 0 Peşinat 0 Faiz Kampanyası

Sur Yapı’nın 14 Projesinde 0 Peşinat 0 Faiz Kampanyası

Sur Yapı 14 projesinde yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında hiç peşinatsız vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor…

Sur Yapı 11 ilçede yer alan 14 projesi için “Aynen Öyle” kampanyası başlattı. 500 ev ile sınırlı olan kampanya kapsamında 0 peşinat, 60 ay 0 faiz ve 120 ay yüzde 0.45 faiz imkanı sunuluyor.

Kampanya Sancaktepe’de Lavender, Sultanbeyli’de İlkbahar 1-2 ve Gölbahçe Evleri, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Koşuyolu’nda Excellence, Maltepe’de Yeşilmavi, Eyüp’te Axis Ofis, Ispartakule’de Bahçeyaka, Güneşli’de Mirage Rezidans, Kâğıthane’de Tempo City, Topkapı Evleri ve Bursa Nilüfer’de Marka Rezidans projelerini kapsıyor.

Artan inşaat maliyetleri nedeniyle gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde fiyat artışının gerçekleşmesi beklendiğini söyleyen Sur Yapı Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener, “Fiyat artışlarından önce konut alıcıları için ‘Aynen Öyle’ kampanyamızın büyük fırsat oluşturacağını düşünüyoruz. Konut ve ofis projelerimizi kapsayan bu kampanya kapsamında yatırımcılar tasarruflarına dokunmadan üstelik faiz ödemeden konut veya ofis sahibi olacaklar. Ayrıca bu büyük kampanyanın markalı konut sektörünün dinamizmini artıracağını düşünüyoruz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz