18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel KampanyalarSur Yapı'dan Dev Kampanya! 600 TL Taksitle Ev

Sur Yapı’dan Dev Kampanya! 600 TL Taksitle Ev

Sur Yapı konut projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Sur Yapı, 11 projesinde geçerli kampanya ile vatandaşları 600 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi yapacak…

2017 yılının ilk yarısında “Olur Olur Bal Gibi Olur” ve “Aynen Öyle” kampanyalarını hayata geçiren Sur Yapı, yeni kampanyası “Mutlu Evler Türkiye”yi başlattı. Sur Yapı’nın 11 konut projesinde geçerli olacak olan kampanyada vatandaşlara 600 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Kampanya Hangi Projelerde Geçerli?
Yeni kampanya Ümraniye’de Şehir Konakları, Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Maltepe’de Yeşilmavi, Koşuyolu’nda Excellence, Kağıthane’de Tempo City, Ispartakule’de Bahçeyaka, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Topkapı’da Topkapı Evleri ve Bursa’da Marka Rezidans projelerini kapsıyor.

Peşine Yüzde 10 + Yüzde 15 İndirim
Kampanyada öncelikle liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Yüzde 15 peşinat istenen kampanyada 60 ay 0 faiz ya da 120 ay 0,55 faizle ödeme imkanı sunuluyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10 indirime ek olarak yüzde 15 daha indirim uygulanıyor.

600 TL Taksitle
Bir örnek ile açıklamak gerekirse, yüzde 10 indirimli ücreti 323 bin TL olan 1+1 daire için 48 bin TL peşinat ödeniyor. Teslime kadar ayda 600 TL, teslimden sonra ise bin 200 TL taksitlerle ödeme yapılarak 120 ay taksit imkanı sunuluyor. Kalan 29 bin TL’lik tutar ise vade farksız 5 taksit ile kapatılıyor.

11 Projede 300 Konutla Sınırlı
Yılın ilk 6 ayında yaptıkları iki kampanyaya ilgi gösteren herkese teşekkür eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı olarak 2017 yılının son çeyreğinde çok daha güçlü bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Elmas, “Mutlu Evler Türkiye sloganıyla konut alıcısına seslendiğimiz yeni kampanyamızda konut alıcısına yine pozitif mesajlar vermek istedik. Mutlu Evler Türkiye’yi hazırlarken yılın iddialı kampanyası hedefiyle yola çıktık. 11 projemizde 300 konutla sınırlı olacak kampanyamızda geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı amaçlıyoruz. Yılbaşından bu yana hem projelerimize hem de kampanyalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sur Yapı olarak hareketli, büyük fırsatlar sunan ve topluma pozitif mesajlar veren cazip kampanyalar yapıyoruz.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz