17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriBağdat Caddesi'nde lükse dönüş!

Bağdat Caddesi’nde lükse dönüş!

Zara, GAP gibi hazır giyim markalarının tek tek terk etmesiyle gündeme gelen Bağdat Caddesi yeni bir dönüşümün içinde.

 

25 milyon liralık yatırımla caddeye gelen Beymen’i Chanel, Eataly takip edecek. Beymen’den kısa süre önce de COS Türkiye’deki en büyük mağazasını Bağdat Caddesi’nde açmıştı.

 

UZUN zamandır “kentsel dönüşüm” ve 2016’dan bu yana yaşanan sıkıntılar nedeniyle kapanan mağazalarla anılan Bağdat Caddesi’nde canlanma başladı. Zara, Top Shop, GAP gibi markaların mağaza kapattığı caddede lüks markalar mağaza açmaya başladı. Beymen Bağdat Caddesi Suadiye’de İngiliz HMKM Mimarlık tarafından projesi hazırlanan, AKİŞ GYO tarafından hayata geçirilen en büyük cadde mağazasını bugün açıyor.

Beymen CEO’su Elif Çapçı Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde Beymen’i açtıkları dönemi hatırlatarak, “O dönemde caddede bizden başka büyük yatırım yoktu. Beymen’in gelmesiyle birlikte çok sayıda marka gelmişti. Şimdi bu dönüşüm Bağdat Caddesi’nde de olacak. Bir süredir kapanan mağazaları duyuyorduk, bundan sonra yeni açılan mağazaları duyacağız. Beymen Suadiye 481 ile Anadolu yakasında bir rönesansa da tanıklık edeceğiz. Bağdat Caddesi’nde Erenköy’den Suadiye’ye bir geçiş söz konusu ve biz de bu yeni yapılanmanın önemli mihenk taşlarından biriyiz” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz