4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSur Yapı Bahçekent 2 projesi geliyor! ÇED süreci başladı!

Sur Yapı Bahçekent 2 projesi geliyor! ÇED süreci başladı!

Sur Yapı İstanbul Avrupa yakası Bahçekent’te yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Sur Yapı Bahçekent 2 projesi geliyor…
Bugüne kadar bir çok proje inşa eden Sur Yapı İstanbul Avrupa yakası Bahçekent’te yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Sur Yapı Bahçekent 2 projesi geliyor. Proje Sur Yapı Bahçekent projesi Esenyurt Hoşdere Mahallesi 707 ada 1 parselde konumlanıyor. 149 milyon 350 bin TL yatırımla inşa edilen projede 23 bin 264 metrekare arsa alanı bulunuyor. Projenin inşaat alanı ise 145 bin metrekare olarak belirlendi.

Karma konsept ile hayata geçirilen projede toplamda 755 konut ve 35 ticari birim yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

 


İşte o ilan;

İSTANBUL ili ESENYURT, ilçesi Hoşdere Mahallesi, (Tapu Bilgileri: 707 ada, 1 parsel) mevkiindeki SUR YAPI ENDÜSTRİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. tarafıdan yapılması planlanan SURYAPI BAHÇEKENT 2 REZİDANS (KONUT) PROJESİ (755 Adet Konut, 35 adet Ticari Alan, Sosyal Tesis, Otopark, vb.) projesi ile ilgili olarak İSTANBUL Valiliğimize sunulan dosyayı P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 17. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz