7 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriKOSGEB 50 Bin Kredi Sonuçları 2017

KOSGEB 50 Bin Kredi Sonuçları 2017

KOSGEB sıfır faizli 50 bin TL kredi başvuru sonuçları açıklandı. Peki, KOSGEB 50 bin TL faizsiz kredi sonuçları 2017 nasıl öğrenilecek? İşte KOSGEV 50 bin kredi sonuçları 2017…

KOSGEB’in başlattığı 50 bin liralık faizsiz kredi için sonuçlar açıklandı. Hak eden firmalara sms ve e-posta yoluyla bilgi verilirken, KOSGEB’in resmi sayfası üzerinden de sorgulama yapılabiliyor.

KOSGEB aracılığı ile küçük ve orta ölçekli işletmelere gerekli şartları sağlamaları halinde verilecek olan 50 bin TL faizsiz krediden 460 bin 167 işletme faydalanabilecek. KOSGEB şartları sağlayan bu işletmelere krediyi verecek.

KOSGEB 50 BİN KREDİ SONUÇLARI 2017
KOSGEB faizsiz 50 bin TL limitli kredi sonuçları açıklandı.

KOSGEB 50 BİN KREDİ NASIL ALINIR?
KOSGEB 50 bin faizsiz kredi alan KOBİ’ler kredi sonucunun ekran çıktısını alarak bankaya (Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Halkbankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Ziraat Bankası) teslim edecek.

Banka tarafından kredi onayı verilen işletme KOSGEB Veri Tabanı’ndaki KOBİ beyannamesini güncelleyecek, eksik ve hatalı bilgileri resmi verilerle uyumlu hale getirecek ve KOSGEB Müdürlükleri tarafından beyanname onayını alacak.

Bankanın krediye ilişkin istediği bütün evraklar tamamlanarak banka şubesine teslim edilecek Kredisi banka tarafından uygun bulunan işletmeye Banka Genel Müdürlüğü onay verecek.

Banka tarafından onaylanan işletmenin KOSGEB tarafından da onaylanması ile kredi kullandırılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz