25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaHaber YapıSu yalıtımının en iyi uygulayıcı firmaları Epiclub’da bir araya geldi

Su yalıtımının en iyi uygulayıcı firmaları Epiclub’da bir araya geldi

ODE Yalıtım, binaların sağlamlığında hayati önem taşıyan su yalıtımının ve iyi su yalıtımı uygulamasının önemini anlatıp, nitelikli projelere, nitelikli ürün ve hizmet sunulmasına katkı sağlamak amacıyla Epiclub platformunu kurdu. ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turan, doğru su yalıtımı uygulamalarının artmasına katkı sağlamayı topluma karşı bir sorumlulukları olarak gördüklerini ifade ederken, Epiclub Başkanı Levent Pelesen ise bu platform ile bilgi, fikir ve tecrübe paylaşımı yapacaklarını belirtti.

Türkiye’yi sarsan deprem felaketiyle birlikte binaların sağlamlığı, kalitesi ve uzun ömürlü olması ile su yalıtımı arasındaki bağlantı bir kez daha gündeme geldi. Bina iskeletini oluşturan taşıyıcı kolonlardaki demirlerin korozyondan korunmasını sağlayan su yalıtımına yönelik farkındalığı artırmayı hedefleyen ve bu doğrultuda üst segment ürün ve hizmetler geliştiren ODE Yalıtım şimdi de Türkiye’nin en iyi su yalıtımı uygulayıcı firmalarını bir araya getiren bir platform kurdu. Epiclub adı verilen bilgi paylaşımı ve iş birliği platformunun tanıtımı Sapanca’da düzenlenen iki günlük etkinlik ile gerçekleşti.

Türkiye’nin farklı bölgelerinden ve KKTC’den toplam 15 su yalıtımı uygulayıcısı firmayı buluşturan Epiclub ile su yalıtımının ve iyi su yalıtımı uygulamasının öneminin anlatılması, aynı zamandanitelikli projelere, nitelikli ürün ve hizmet sunulmasına katkı verilmesi hedefleniyor.

Ozan Turan: “Su yalıtımında en iyi uygulamaları ülkemizin dört bir yanına yayacağız”

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turan, Epiclub platformunu kurma nedenlerini şu sözlerle anlattı; “ODE Yalıtım olarak, başta depreme hazırlık olmak üzere kentsel dönüşümün kaliteli, sağlam binalarla gerçekleşmesi için su yalıtımının önemi üzerinde duruyor, bu konuyu yalnızca işimiz değil topluma karşı sorumluluğumuz olarak kabul ediyoruz. Su yalıtımında kaliteli ürün üretmek kadar önemli bir konu da ürünün doğru uygulanmasıdır. Biz aslında uzun yıllardır bayilerimize ve uygulayıcılara hem teorik hem pratik eğitimler veriyoruz. Ayrıca üst segmentmembranı yeniden tanımladığımız Epikon Serisi ve inşaat projeleri için en uygun çözümleri sunan ODE Select gibi yenilikçi ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Şimdi bu çalışmalarımızı bir adım daha ileriye taşıyarak, ülkemizin su yalıtımı alanındaki en iyi uygulayıcı firmalarını bir araya getirdik. Bu platform çatısı altında çıkan yenilikçi fikirler ile su yalıtımındaki nitelikli uygulamaları ülkemizin dört bir yanına yayacağız.”

Levent Pelesen: “Platform üyelerimiz büyük projelere mühendislik hizmeti veren firmalar”

Epiclub Başkanı Levent Pelesen ise “Deprem kuşağındaki ülkemizde sağlam ve uzun ömürlü binalar inşa etmenin en önemli unsurlarından biri, yönetmelikle de zorunlu hale getirilen su yalıtımı uygulaması. ODE Yalıtım olarak bu konunun önemi üzerinde yıllardır duruyorduk. Şimdi ülkemizin seçkin su yalıtımı uygulayıcı firmalarıyla birlikte bilgi, fikir ve tecrübe paylaşımı yaparak hem konuyu gündemde tutup farkındalığı artırmaya hem de nitelikli işlere imza atmaya devam edeceğiz. Platformumuzun tüm üyeleri, ODE Yalıtım bayisi olmalarının yanı sıra önemli projelerde ve büyük metraj su yalıtım uygulamalarına mühendislik hizmeti vermiş ve bu projelerde uygulama tecrübesine sahip olan firmalar. Aynı zamanda yaptıkları tüm işlerde iş sağlığı güvenliğibaşta olmak üzere çeşitli kriterleri gözeterek başarılı çalışmalara imza atıyorlar” diye konuştu.

‘Fark Yaratan Çözümler’ mottosuyla kurulan Epiclub platformu hakkında detaylı bilgiye odeselect.com.tr/Epiclub adresi üzerinden ulaşılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz