28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaHaber YapıHilti bir kez daha Şantiye'nin Yıldızı oldu

Hilti bir kez daha Şantiye’nin Yıldızı oldu

Geleceği referans alan yaklaşımı ve çalışmalarıyla inşaat teknolojileri pazarına öncülük eden Hilti, Şantiye Dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Şantiye’nin Yıldızları” töreninden bir kez daha ödülle döndü. İnşa sürecinde kullanılan inovatif şantiye ekipmanları, sistemler, teknolojiler, yazılımlar, malzemeler ve makinelerin ödüllendirildiği yarışmada şirket, Modüler Askı ve Destek Sistemleri ile “Şantiye’nin Yıldızı” oldu.

Global inşaat teknolojileri devi Hilti, bir kez daha inşaat sektöründe yeni ürün ve sistemlerin ön plana çıkarılmasına katkı sağlayan “Şantiye’nin Yıldızı” ödülünü almaya hak kazandı. Okur oylamasının ardından jürinin nihai kararı verdiği süreçte, şirkete ödülü getiren inovatif teknoloji ise “Hilti MT Modüler Askı ve Destek Sistemleri” oldu. Hilti Modüler Kanal Sistemleri’nin borular, havalandırma, sprinkler boruları, elektro-mekanik tesisat ve sismik yalıtım uygulamaları için daha az parçayla daha fazla fonksiyonalite sağlayacak şekilde tasarlandığını söyleyen Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, MT Modüler Askı ve Destek Sistemleri ile şantiyelerde hız ve verimlilikte yeni bir sayfa açıldığını belirtti.

Tüm askılama ve destek sistemlerini tek bir çözümde buluşturuyor

İnşaat endüstrisinin en prestijli ödüllerinden biri olan “Şantiye’nin Yıldızı” ödülünü kazandıkları Hilti MT Modüler Askı ve Destek Sistemleri hakkında bilgi veren Mehmetcan Tufan; “Üzerinde uzun yıllardır AR-GE çalışmaları yaptığımız Modüler Kanal Sistemleri (MT) portfolyosu ile müşterilerimize güncel yönetmeliklere uygun, en verimli ve güvenilir kanal sistemlerini sunuyoruz. Tüm askılama ve destek sistemlerini tek bir çözümde buluşturan Hilti MT Modüler Kanal Sistemleri, en hafif yüklerden en ağırlarına kadar entegre bir hizmet sağlıyor. 3D yapılar için daha esnek, kullanımı daha kolay modüler çerçeve sistemi olan bu sistem, tüm boru desteklerinin, havalandırma kanallarının ve kablo tavalarının hafif korozif ortamlarda montajı için büyük avantaj sağlıyor. İnovatif çinko-magnezyum kaplaması sayesinde korozyona karşı kendi kendini onarması sayesinde rötuş gereksinimi olmadan yüksek korozyon dayanımı sunan çözümlerimiz, bu sayede uzun yıllar maksimum dayanıklılık ve performans gösteriyor. Geleneksel yöntemler ile yapılan mekanik ve elektrik tesisat askılamalarına göre 8 kat daha hızlı olan sistemimiz, yüzde 25’e kadar tasarruf sağlamaya da yardımcı oluyor. Patentli Twist-Lock akıllı kilit teknolojisi ile dikkat çeken MT Modüler Kanal Sistemimiz, bu teknoloji sayesinde kullanıcıların tüm bağlantılarını yüksek dayanımla gerçekleştirebilmesine yardımcı oluyor. Bu sistemle temel amacımız ise güvenli yapıların inşa edilmesinde rol almak” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz