27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriŞırnak İdil'de Arsa Karşılığı İnşaat Yaptırılacak

Şırnak İdil’de Arsa Karşılığı İnşaat Yaptırılacak

Şırnak Defterdarlığı Şırnak İdil’de arsa karşılığı inşaat işini ihaleye çıkarıyor. İşte işin detayları…

Şırnak İdil’de arsa karşılığı inşaat yaptırılıyor. Bu kapsamda Atakent mahallesi 180 ada 23 parselde kayıtlı 36 bin 711 metrekarelik arsa üzerinde 2 Blok 20 Adet 10400/R tip projeli lojman ve 36 kişilik uzman erbaş yatakhanesi inşa edilecek. Projenin 18 ayda tamamlanması gerekiyor.

İnşaat tamamlanıp, teslim edildikten sonra ise yapı maliyeti yaklaşık 3 milyon 63 bin 245 TL olan işe karşılık Şırnak İdil Yukarı mahallede yer alan arsa devredilecek.

149 ada 1 parsel ter alan bin 663 metrekarelik arsa ayrık nizam 5 kat Resmi Kurum alanında kalıyor. Arsanın rayiç değeri 3 milyon 336 bin 199 TL olarak belirlendi.

Söz konusu ihale 11 Nisan 2017 günü saat 10:00’da yapılacak. İhale pazarlık usulüyle İdil Malmüdürlüğü odasında gerçekleşecek.

İhaleye katılacak kişilerin;
a) İhale konusu işe ilişkin şartnamede belirtilen ekonomik ve mali yeterlilik, mesleki ve teknik yeterliliğin belirlenmesine ilişkin istenen belgelerin,
b) Geçici teminatı (Tedavüldeki TL, Mevduat ve Katılım Bankalarının verecekleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre düzenlenmiş ve daha önce ilgili Banka şubesince verilen süresiz teminat mektupları toplamı ile aynı şubenin limitlerinin de gösterildiği süresiz Teminat Mektubu, Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeleri) yatırmış olmak. Dışarıda yerleşik kişiler ile geçimini yurt dışında temin eden Türk vatandaşlarından teminat olarak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasınca belirlenen konvertibl döviz teminat olarak kabul edilecektir.
c) Yasal yerleşim yerini gösterir belge,
d) Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri,
e) Gerçek kişilerin TC kimlik numarasını bildirmeleri ve nüfus cüzdanı suretini vermeleri, (Aslı ihale sırasında ibraz edilecektir.) tüzel kişilerin Vergi kimlik numaralarını bildirmeleri, Özel Hukuk Tüzel Kişilerin idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından yahut benzeri mesleki kuruluştan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletnameyi kamu tüzel kişilerin ise tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduğunu belirtir belgeyi,
f) Üzerinde ihale kalan müşteri taşınmaz dosyasında mevcut avan projesi, teknik şartnamesi ve mahal listesi ile teknik şartnamesinde cinsi, muhteviyatı ve özellikleri belirtilen malzeme kalitesi dikkate alınarak 3.624.00 m2 kapalı inşaat alanlı 3 Sınıf B Grubu ve 36 kişilik uzman erbaş yatakhanesi (520 m2 kapalı inşaat alanlı yapılacak binanın 3 A. yapı Sınıfında Yapıya uygun Uygulama Projesini hazırlayacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz