27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel ProjelerSinpaş Time Fiyatları 442 Bin TL'den Başlıyor

Sinpaş Time Fiyatları 442 Bin TL’den Başlıyor

Sinpaş Time projesinde satışlar başladı. Sinpaş Time fiyatları 442 bin TL’den başlayarak yükseliyor…

Sinpaş’ın yeni projesi Sinpaş Time İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir’de Finans Merkezi’nin hemen yanı başında yükseliyor.

Sinpaş Time projesi 34 katlı kule, 342 konut, 118 ofis ve 33 ticari birimden meydana geliyor. Projede büyüklükleri 58 metrekare ila 500 metrekare arasında değişen stüdyo dairelerden triplex villalara kadar farklı seçenekler yer alıyor.

Sinpaş Time fiyatları 442 bin TL’den başlayarak yükseliyor. Projede ilk fiyat avantajı ve özel ödeme planları sunuluyor. Projede teslimler Aralık 2019 ve Aralık 2020’de gerçekleşecek.

Sinpaş Time projesi 36 bin metrekarelik şehir parkı, piknik alanları, göletler, oturma terasları, yürüyüş yolları, bisiklet ve koşu parkuru, spor alanları, Parky çocuk parkı, yüzme havuzu, otopark ve güvenlik gibi birçok imkan bulunuyor.

Sinpaş Time, şehrin farklı noktalarına kolay ulaşım imkanı sunan, avantajlı bir konuma sahip. Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak. Açılacak olan Göztepe Ataşehir Metro hattı ve hemen yanı başında yer alacak Metro durağı ile İstanbul’un her noktasına dakikalar içinde ulaşılabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz