20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSinpaş Holding, 2017'de 2050 konut üretecek!

Sinpaş Holding, 2017’de 2050 konut üretecek!

2023 vizyonu doğrultusunda yatırımlara hız kesmeden devam etmek gerektiğini belirten Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, “Dışarıdan gelen baskının sınırlarımız dışında kalacağını, Meriç Nehri’ni geçemeyeceğini düşünerek ve inanarak çalışıyoruz” dedi
2023 vizyonu doğrultusunda yatırımlara hız kesmeden devam etmek gerektiğini belirten Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, “Dışarıdan gelen baskının sınırlarımız dışında kalacağını, Meriç Nehri’ni geçemeyeceğini düşünerek ve inanarak çalışıyoruz” dedi

Türkiye’nin jeopolitik olarak yerkürenin en dinamik bölgesinde yer aldığını söyleyen Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, “Üzerinde oyun kurulan, hedef olan ülke pozisyonumuz daha uzun yıllar değişmeyecektir” dedi. Çelik, işadamının bu şartlarla mücadeleyi ve başarmayı hedefleyen birkaç planının olması gerektiğini belirterek, “Şimdi bu planın, zor tarafını 2016’da bıraktık, başardık. 2017-2023 dönemi için yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Karşı karşıya olduğumuz dış baskıyı algılamayacağımızı, bu baskının sınırlarımız dışında kalacağını, Meriç’i geçemeyeceğini düşünerek ve inanarak çalışıyoruz” şeklinde konuştu. 2023 hedefi yolunda pozisyonumuzu aldık Türkiye tarihinde birçok kriz dönemi yaşandığını belirten Avni Çelik, “Hepsinden Cenab-ı Hak’ın lütfu ile başarılı çıkmıştır. Hem de ekonomik ve siyasi olarak bu kadar güçlü olmadığız günlerde. Bu gün Türkiye iç ve dış kaynaklı terörle karşı karşıya. Ama terörle mücadelede halkın desteği yüzde 100’dür. Burada teröre puan veren veya haklı nedeni olduğunu düşünen bir halk desteği yoktur. Ülke siyasi görüşü ne olursa olsun bu noktada birlik ve beraberlik içindedir” diye konuştu. Bu kadar gürültü içinde Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Yeni Havalimanı, Osmangazi Köprüsü gibi dev yatırımlar yapıldığını söyleyen Çelik, “Ülkemiz istikrarlı siyasi bir tabloda, hükümetimizin, Cumhurbaşkanı’mızın inançlı liderliği ile inanılmazı başardı. 2023 bu yatırımların meyvelerini toplama, toparlanma, dinamik bir refleksle daha büyük yatırımları yapma, halkımızın refah seviyesini artırma hedefindedir. Bu hedef doğrultusunda pozisyonumuzu aldık” dedi.

2017 daha iyi olacak
Avni Çelik, ülkenin geleceğine dair en küçük bir endişelerinin olmadığını belirterek, “Devam eden yatırımlarımızda hız kesmiyoruz. Yenilerini de yapmaya devam edeceğiz. Gürültü patırtının içinde sükûnetle dolaşacağız. Ciro hedefimizi Sinpaş Holding olarak değiştirmiyoruz” dedi. Çelik, “Holding olarak hem sanayi, maden, enerji yatırımlarımız, hem de gayrimenkul geliştirme alanındaki yatırımlarımız devam edecek. 2017 içinde 15 Temmuz gibi mefhur bir saldırının olamadığı bir yıl olarak bile 2016’dan daha iyi olacaktır” diye konuştu.

2050 konut üreteceğiz
Çelik, “2017’de ciro, istihdam ve üretim hedeflerimiz bir önceki yıldan daha iyi olacak. Konut üretiminde 3 şirketimizle 2 bin 50 konut üretmeyi ve teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Sabah

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz