28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaHaber YapıSigma Elektrik’in yeni İhracat Direktörü Eren Ersöz oldu

Sigma Elektrik’in yeni İhracat Direktörü Eren Ersöz oldu

Alçak gerilim şalt ürünleri sektörünün öncü firmalarından Sigma Elektrik’in ihracat direktörlüğü görevine Eren Ersöz atandı.

Türkiye’deki faaliyetlerinin yanı sıra Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Afrika ve Asya kıtalarındaki 100’e yakın ülkeye alçak gerilim şalt ürünleri ihraç eden Sigma Elektrik’te yeni ihracat direktörlüğü ataması gerçekleştirildi. Buna göre; Türkiye’nin gıda, kablo, inşaat gibi farklı sektörlerinde yer alan ISO 500 sanayi kuruluşlarının ihracat departmanlarında uzun yıllardır başarılı çalışmalar gerçekleştiren Eren Ersöz, Sigma Elektrik’in yeni ihracat direktörü oldu.

Sektöründe Türkiye’nin en güçlü firmalarından olanSigma Elektrik insan kaynağına ve üretim süreçlerine yaptığı yatırımlarla büyüme stratejisini sürdürüyor. İnsana verdiği değerle öne çıkan ve bu doğrultuda hareket eden Sigma Elektrik, alçak gerilim şalt ürünleri sektöründe pek çok ürünle hizmet veriyor. 1993 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Sigma Elektrik, yaygın satış organizasyonu ve çözüm ortaklarıyla sektöre değer katıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz