19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaDiğerDekorasyonGeberit’in Tawa ve Supero küvet modelleri ile banyonuzu yenilenme alanına dönüştürün

Geberit’in Tawa ve Supero küvet modelleri ile banyonuzu yenilenme alanına dönüştürün

Bahar aylarında, havadaki ani değişimler bahar yorgunluğuna yol açıyor. Bu yorgunluğun üstesinden gelmek için de en iyi çözüm küvette keyifle yapılacak bir banyo.

Sıhhi tesisat ve vitrifiye sektörünün öncülerinden Geberit’inkullanıcılarına sunduğu Tawa ve Supero küvet modelleri; banyoları dinlenme, rahatlama ve yenilenme alanlarına dönüştürüyor.
Kışın soğuk ve güneşsiz günlerinin yavaş yavaş yerini baharın ılık atmosferine bırakması, insan biyoritmi üzerinde olumsuz etkiler yaratabiliyor. Bahar mevsimiyle birlikte havadaki elektrik yükünde yaşanan artış ise kişide yorgunluk belirtilerine ve hatta ruhsal sıkıntılara yol açıyor.Yorgunlukla birlikte yaşanan konsantrasyon bozukluğu, keyifsizlik ve uyku bozuklukları da kendisini göstererek yaşam kalitesini ciddi ölçüde azaltıyor. Bu dönemde daha çok sosyalleşmek ve kasları gevşetici egzersizlerin yanı sıra vücudu rahatlatacak bir küvet banyosu baharın yorgunluğunu uzaklaştırmada faydalı oluyor. Yüksek standartlardaki ürün gamıyla kullanıcı deneyimine önem veren Geberit, rahatlamanın en keyifli halini Tawa ve Supero model küvet modelleriyle mümkün kılıyor.
Tawa ve Supero ile rahatlatıcı bir banyo deneyimine hazır olun
Geberit’in Tawa ve Supero modelleri, banyo ihtiyacını keyifli anlara dönüştürüyor. Banyolarda ince zarafetiyle dikkat çekenTawa akrilik küvet, SlimRim tasarımıyla organik ve geometrik şekillerin kombinasyonu sayesinde minimalist ve rahat bir görünüm sağlıyor. Zarif ve ince tasarımıyla öne çıkan Tawa’nın akrilik malzemeden üretilen yapısı ise döküm küvetlere kıyasla daha çabuk sıcaklık ve rahatlama hissini yaşatıyor. Ayrıca, ergonomik şekilli sırt kısmı da uzanma rahatlığını mümkün kılıyor. Rahatlatıcı bir banyo deneyimi için geliştirilenSupero gömme küvet ise net hatlarıyla modern ve sade banyolara uyum sağlıyor. Dar kenarlarda geometrik formu belirginleştiren kıvrılma detayıyla öne çıkan Supero’nun gider ve taşması, isteğe bağlı olarak uzun kenarda ya da dar kenarda orta kısma ayarlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz