4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriŞeyma Subaşı'dan Çeşme'deki villa satışı için yalanlama!

Şeyma Subaşı’dan Çeşme’deki villa satışı için yalanlama!

Acun Ilıcalı’nın Alaçatı’daki yazlığı 7 milyon euro’ya (Yaklaşık 37 milyon TL) satışa çıktı haberlerine Şeyma Subaşı’dan yalanlama geldi.

Subaşı ‘Çeşme ev satma haberi klasik yalan haber. Herzamanki gibi misafirlerimizi bekliyoruz’ açıklamsını yaparak evinin fotoğrafını paylaştı.

İşte medyada yer alan Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt’un yazısı… “Acun Ilıcalı’nın Alaçatı’da arsa alıp kendi keyfine göre yaptırdığı, eşi Şeyma Subaşı’nın da dekore ettiği dillere destan yazlığını 7 milyon Euro’ya satılığa çıkardığını öğrendim.

lıcalı iki yıl önce 8 milyon lira masraf yaptığı konuşulan ve geçen yaz birçok arkadaşını ağırladığı bu çok özel yazlığını neden satılığa çıkardı bilemedim. Artık çok sevdiği Alaçatı’da başka bir yazlık mı yaptırıyor yoksa Çeşme ile irtibatı koparmaya mı karar verdi bilmiyorum. Bu arada Alaçatı’daki yazlığını satılığa çıkaran Ilıcalı’nın, Ortaköy’de 18 milyon dolara bir villa satın aldığı kulağıma geldi. Eşi Şeyma Subaşı, bugünlerde Ortaköy’deki Boğaz’a nazır bu villanın dekorasyonuyla uğraşıyormuş.”

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz