27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonSevgililer Günü İçin Ev Dekorasyon Fikirleri

Sevgililer Günü İçin Ev Dekorasyon Fikirleri

14 Şubat Sevgililer Günü için ev dekorasyonunuza ufak tefek dokunuşlarla yenilik getirmeye ne dersiniz? İşte evinizi o romantik güne hazırlamak için Sevgililer Günü ev dekorasyon fikirleri!

Ağaç dalları modası Sevgililer Günü’nde de kendini gösteriyor

Ağaç dallarıyla muhteşem bir duvar süsü yapabilirsiniz. Üstelik dekorasyonda ombre modasını da bu “kendin yap” projesinde kullanabilirsiniz. öncelikle ağaç dallarını kalp oluşturacak şekilde uzunluklarda kesin. Sonra pembe ya da kırmızı tonlarında açıktan kokuya doğru boyayın. Sevgililer günü ev dekorasyon fikirleri için ağaç dalı kullanımı farklı yöntemlerle karşımıza çıkmaya devam edecek.

Kırmızı ve kalpli olan her şeyi kullanın!

Sevgililer Günü’nün rengi aşkın rengi olan kırmızıdır. Dolayısıyla ev dekorasyonunuzda kırmızı rengi içeren pek çok şeyi kullanabilirsiniz. Sevgilinize söylemek istediğiniz şeyleri bir çerçevenin içine yazabilir, oyun kartları ve kurdelelerle enteresan süsler oluşturabilirsiniz.

Tavanları süsleyin

Tavanlarınızı bu romantik “Kendin yap” ürünüyle süsleyebilirsiniz. Bunun için bir kanaviçe kasnağına ihtiyacınız olacak. Etrafını beyaz bir iple sarabilirsiniz. Pembe ve kırmızı ince kartonları kalp şeklinde kesin ve katlayın. Aynı büyüklüklerde kesilmiş kalpleri birbirine bantlayın. Renkli ipleri farklı boyutlarda keserek yukarıdaki halkaya bağlayın ve kalpleri üzerine yapıştırın.

Sevgililer Günü kapı süsleri

Kapılarınız ya da duvarlarınız için romantik süsler yapabilirsiniz. Bunun için öncelikle yapay çiçeklere ihtiyacınız olacak. Yumuşak tonlardaki çiçeklerle daha romantik ve modern çelenkler oluşturabilirsiniz. İnce ağaç dallarına kalp şekli vererek birbirine bağlayın, ardından yapma çiçekleri dallarından ayırarak oluşturduğunuz kalp şekline tutkalla yapıştırın.

Dekorasyonda ağaç dalı kullanımı sınır tanımıyor

Dekorasyonda ağaç dalı kullanımı 2018’de de her yerde karşımıza çıkıyor. Tek bir dalla muhteşem bir duvar süsü yapabilirsiniz. Ona uzunlu kısalı ipler bağlayın ve yapay çiçekleri de bu iplere bağlayın.

Yaz tahtaya sevgini

Son dönemde ev dekorasyonunda moda olan bir diğer ürün de yazı tahtaları. Yazı tahtalarını şık çerçeveler içerisine koyarak sevgilinize olan mesajlarınızı bu çerçevelerin içine tebeşirle yazabilirsiniz.

Öpücük baskı

Sevgililer günü ev dekorasyon fikirleri için bir diğer alternatif de öpücük baskı! Bunu yaparken kendinizi komik hissedebilirsiniz ama sonunda ortaya çok tatlı bir hediye çıkacaktır. Görseldeki gibi beyaz bir çerçeveye pembe tonlarında öpücükler hem eviniz için

Paletlerden kalp yapımı

“Kendin yap” projelerinin vazgeçilmezi olan paletler sevgililer gününde de kullanılabilir. Paletleri kalp şeklinde keserek üzerine sevgilinizin ve kendinizin baş harfini çizip boyayabilirsiniz.

Kalp ağacı

Ağaç dalları yine başrolde! Parlak kağıtlara küçük kalp şekilleri verin ve ince dallara yapıştırın. Kalp ağacınız hazır!

Hürriyet Projeland

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz