18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriSea Pearl Ataköy'ün İlk Etabında Yaşam Başladı

Sea Pearl Ataköy’ün İlk Etabında Yaşam Başladı

Sea Pearl Ataköy projesini ilk etabında yaşam başladı. Kuzu Grup, projenin 770 konutluk ikinci etabında inşaat çalışmalarına hız verdi…

Kuzu Grup tarafından İstanbul Ataköy’de denize sıfır hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinin ilk etabında yaşam başladı. 2.7 milyar dolar yatırımla inşa edilen Sea Pearl Ataköy projesi toplam bin 401 konuttan meydana geliyor.

Sea Pearl Ataköy projesinde yaşamın başladığı etabı 20 katlı 4 blok halinde yükseliyor. Toplam 631 konuttan meydana gelen projede 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1’den 4,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Sea Pearl Ataköy fiyatları metrekare bazında 8 bin dolardan başlıyor.

Projenin ilk etabını sahiplerine teslim ettiklerini belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, “SeaPearl Ataköy için lüksü yeniden yorumladığımızı söylemiş, gerek kurumumuz gerekse sektörümüz adına sıra dışı bir projeye imza attığımızı belirtmiştik. Burada yaşayacaklar dalga sesleri ve deniz kokusuyla güne başlayacaklar” dedi. Kuzu, şimdilerde tüm enerjilerini 770 konutluk ikinci etaba ve proje içinde yer alan 5 yıldızlı otel inşaatına verdiklerini sözlerine ekledi.

1.2 kilometre uzunluğundaki sahil bandıyla bütünleşen Sea Pearl Ataköy projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, yoga ve pilates alanları, spor salonları, çocuk oyun alanları, tenis kortu ve basketbol sahası gibi sosyal alanlar bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz