27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriŞanlıurfa Sağlık Yerleşkesi İçin Danışmanlık Hizmeti Alınacak

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi İçin Danışmanlık Hizmeti Alınacak

Toplam bin 700 yatak kapasiteli Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi için danışmanlık hizmeti alınacak. İşin ihalesi 31 Temmuz’da gerçekleştirilecek…

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işini ihaleye çıkarıyor.

İhale edilen işlerin süresi 5,5 yıl olup Danışman’a yer teslim tarihinden itibaren en geç 3 ay içerisinde başlayan, 6 (altı) ayı kesin projelerinin tamamı ve uygulama projelerinin bir kısmı aşaması için, Yüklenici tarafından inşaat ruhsatının alınmasından sonra Proje’ye ait yer teslim tarihinden itibaren 3 (üç) yılı inşaat (yapı denetimi) aşaması ile kabul aşaması (bu aşamada uygulama projelerinin geri kalan kısmı da birlikte yürütülecektir) için, 2 (iki) yılı işletmeye geçişi müteakip Nihai Tamamlama Belgesi’nin imzalanmasına kadar olan süre olarak belirlendi.

İhale 31 Temmuz 2017 günü saat 14:00’da Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Kamu Özel İşbirliği Daire Başkanlığı’nda yapılacak.

Şanlıurfa Merkez’de yaşama geçirilecek olan Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi toplam bin 700 yatak kapasitesinden meydana geliyor. Yerleşkede 520 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 600 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk, 200 yataklı Kalp Damar, 200 yataklı Onkoloji, 100 yataklı Rehabilitasyon ve 80 yataklı Psikiyatri Hastanesi bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz