2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriSabiha Gökçen - Kurtköy metrosunun detayları belli oldu!

Sabiha Gökçen – Kurtköy metrosunun detayları belli oldu!

Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro Hattı çalışmaları için düğmeye basıldı. Sabiha Gökçen – Kurtköy metro projesinin detayları belli oldu.

Sabiha Gökçen – Kurtköy metro projesinin detayları belli oldu. Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro Hattı çalışmaları için düğmeye basıldı. Sabiha Gökçen – Kurtköy metrosu için proje incelendi ve ÇED süreci başladı.

2018 yılında inşaat çalışmalarına başlanması planlanan Sabiha Gökçen – Kurtköy metro projesinin 2020 yılında hizmete açılacağı planlandı. Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli ve Kurtköy olarak 4 durağı bulunacak olan Sabiha Gökçen – Kurtköy metro projesi Kadıköy metro durağı ile de entegre olacak.

İşte yayınlanan ilan;

İSTANBUL ili PENDIK, ilçesi Kurtköy Mevkii mevkiindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafıdan yapılması planlanan Sabiha Gökçen – Kurtköy Metro Hattı projesi ile ilgili olarak İSTANBUL Valiliğimize sunulan dosyayı P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği’nin 17. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz