19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriMurat Kurum: 240 ay vade kampanyamızda fiyat artışı olmayacak!

Murat Kurum: 240 ay vade kampanyamızda fiyat artışı olmayacak!

Emlak Konut önderliğinde yeni bir kampanya başlıyor. Konut sektörünü 2017 yılında zirveye taşımak istediklerini belirten Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum kampanyanın detaylarını açıkladı.

“Güçlü Türkiye için Birlik Vakti” sloganı ile dikkat çeken ve konut sektöründe oldukça etki yaratması beklenen 240 ay vade kampanyası için bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum merak edilen kampanyanın detaylarını tek tek açıkladı.

15 Temmuz’un hemen ardından büyük satış başarısı yakalayarak adından sıkça söz ettiren “Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz” kampanyasından sonra ikinci bir kampanya için de start verildi.

Kampanya kapsamında vadeler uzatılıp faiz oranları aşağı çekildi. Kampanya 20 yılda yüzde 0,79 vade farkı, 10 yılda yüzde 0,45 vade farkı, 5 yıla ‘0’ vade farkı ve sadece yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olmayı daha kolay hale getiriyor.

Projenin detayları ile ilgili bilgi veren Kurum, ilk kampanyadan büyük başarılar elde ettiklerini ve bu kampanya için de aynı titizlik ve hassasiyeti gösterdiklerini belirtti.

‘Ekonomimizin can damarını çalıştırıyoruz’

Ekonominin can damarını çalıştırdıklarını belirten Kurum bu kampanyanın dar ve orta gelirli vatandaşın konut sahibi olması için planlandığını ifade etti.

‘Projelerde fiyat artışı olmayacak’

240 ay vade kampanyasında kesinlikle projelerde zam artışı olmayacağını belirten Kurum, ‘Bu kampanyalar müteahhitlerin fırsat kollamak için yapmış olduğu kampanyalar değildir. Biz projelerde zam artışı yaptırtmayacağız’ dedi.

Adım İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Başkent Emlak Konutları, Batışehir, Büyükyalı İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3.Etap, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Karat Ofis Bakırköy, Koordinat Çayyolu, Körfezkent 4, Köy Zekeriyaköy, Maslak 1453, Park Mavera 2, Metropol İstanbul, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent projelerinde uygulanacak kampanya 1 Şubat 31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.

Emlak Konut GYO bünyesindeki 30 prestijli projede geçerli olan kampanyaya Albaraka, Garanti Bankası, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bankası katılım gösteriyor.

 

240 ay vade ile emlak konuttan ev almak istiyorsanız bu linki tıklayın…

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz