18 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriREAL KONAKLAR YEDİKULE PROJE BİLGİLERİ!

REAL KONAKLAR YEDİKULE PROJE BİLGİLERİ!

Real Group tarafından hayata geçirilen Real Konaklar Yedikule proje bilgileri…

Real Konaklar Yedikule proje bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, Real Group trafından yükseliyor. Bugüne kadar Zeytinburnu ve Güngören’de konut projeleri ile adını duyuran Real Group şimdi de Yedikule’de konak projesi yapıyor.

Şehrin içinde konak yaşamı hayata geçiren firma konut büyüklükleri yüksek tuttu. Projede konut büyüklükleri ise 186 ile 367 metrekare arasında değişiklik österiyor. 57 bin 982 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan projede arsa alnı 17 bin metrekare.

Proje 3 oda 1 salon daire, 4 oda 1 salon daire, 4 oda 2 salon tripleks, 5 oda 2 salon tripleks ve 5 oda 2 salon dubleks dairelerden meydana geliyor.

Real Konaklar Yedikule projesinde yer alan konakların metrekaresi 13 bin TL ile 18 bin TL arasında farklılık gösteriyor.

Proje kapsamında ister peşin, ister banka kredisi ile isterseniz de firma bünyesindeki vade seçenekleri ile konut satın alabiliyorsunuz. Projede firma bünyesinde konut almak isterseniz 36 aya kadar vade imkanından yararlanabiliyorsunuz. Real Konaklar Yedikule projesinde yüzde 25 peşinat ile 12 ay vadelendirme yapılırken, yüzde 50 peşinat ile 36 ay vadelendirme yapılabiliyor.

Proje kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz