3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonRational Cambia ile Mutfaklar Zümrüt Renge Boyanıyor

Rational Cambia ile Mutfaklar Zümrüt Renge Boyanıyor

Dünyaca ünlü mutfak markaları ile tek çatı altında toplayan AYT Home, Rational Cambia ile mutfaklara zümrüt rengin ayrıcalığını ve asaletini taşıyor…

AYT Home zümrüt rengi tonunu Rational Cambia ile mutfakla buluştuyor. İştah artıran, yeme zevki ile bütünleşen, sosyal bir renge sahip olan Rational Cambia mutfaklar, mevsimin canlılığını en yaratıcı şekilde mutfaklara taşıyor. Dikdörtgen ve kare tarzların birbiri ile olan uyumu yuvarlak hatlar ile birleştiriliyor. Detaylarda ve ana hatlarda kullanılan zümrüt yeşili, özel bir sonuç ortaya çıkartıyor.

Özel, dikkat çekici ve uyumlu; Rational Cambia
Her zaman yeni trendlere yön veren mutfak markalarından biri olan Rational, Cambia modelinde kullandığı zümrüt rengi ile farklı tarzını en etkili şekilde ortaya koyuyor. İstenilen şekilde her projeye adaptasyon sağlayan Rational Cambia, Pantone tarafından “Yılın Rengi” seçilen zümrüt yeşili tonu ile sezonun favori mutfağı oluyor. Hayat enerjisi yüksek, farklı tarzı ve yaşam kalitesi ile her zaman bir adım önde olmak isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alan Rational Cambia, yaşam alanlarına çok seçenekli ve canlı çözümler sunuyor.

AYT Home bünyesinde bulunan, ödüllü ve yüksek kaliteye sahip mutfakları ile Rational, ayrıcalığın altına göz alıcı şekilde imzasını atıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz