25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonLoda Mobilya'dan Genga Yemek Odası

Loda Mobilya’dan Genga Yemek Odası

Loda Mobilya Genga Yemek Odası’nı görücüye çıkardı…

Loda Mobilya, modern tasarımların sade çizgilerle harmanladığı Genga Yemek Odasını tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Samimi sohbetlerinize eşlik eden tasarım
Ahşabın sıcaklığıyla beyazın dingin enerjisinin buluştuğu Genga Yemek Odası, kalabalık aile yemeklerinizin yanı sıra en özel misafirlerinizi ağırlarken de en özel yardımcınız oluyor.
Davet sofralarında sizlere eşlik etmekle kalmayıp misafirlerinize özel bir deneyim yaşatacak olan Genga Yemek Odası, sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz güzel anlarınıza eşlik ediyor.

Ahşapla metal detayların cesur buluşması
Loda Mobilya, ev dekorasyonunda doğallıktan yana olanlara harika bir çözümle geliyor. Doğanın ihtişamından ilham alan Genga Yemek Odası, ruhunuzu dinlendirmenize yardımcı olurken, açık ahşap rengi ve beyaz detayları sayesinde salonlarınızda karakterli bir duruş sergiliyor. Açılıp kapanabilir özelliğiyle farklı kullanım imkanları sunan Genga Yemek Odası, fonksiyonel özelliklerin stille buluştuğu bir deneyim sunuyor.

Konsolunda ahşapla metal detayları buluşturarak cesur bir duruş sergileyen Genga, çekmeceli yapısıyla da saklama alanları yaratmış oluyor. Sandalyelerinde ise farklı fonda yapısıyla dikkat çeken ve minderlerinde bulunan desenleriyle ortama bambaşka bir atmosfer katan Genga Yemek Odası, tercihini doğanın enerjisinden yana yapanların vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz