20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriPrime İstanbul Home Ofisleri Satışta

Prime İstanbul Home Ofisleri Satışta

Konutların home ofislere dönüştürüldüğü Prime İstanbul projesinde fiyatlar metrekare bazında 5 bin 600 TL’den başlıyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor…

Satış danışmanlığı Turyap’ın üstlendiği Prime İstanbul projesinin üniteleri home ofislere çevrildi. Yenibosna’da Basın Ekspres yolu üzerinde yükselen Prime İstanbul projesi 488 konut ve ofis karması, Pullman Hotels Resorts, Mercure Hotels, 60 adet toplantı salonu, 5 bin kişilik Performance&Convention Center’dan meydana geliyor.

Prime İstanbul projesinde home ofislerin büyüklükleri 84 metrekare başlayarak yükseliyor. Prime İstanbul fiyatları ise metrekare bazında 5 bin 600 TL ile 8 bin 950 TL arasında değişiyor.

Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre ve yeni havalimanına yakın mesafede yer alan Primeistanbul projesin kongre merkezindeki toplantı salonları, fuar ve davet alanları, fitness salonu, yüzme havuzu, Türk hamamları, buhar banyosu, sauna, güzellik ve bakım terapilerinin uygulandığı Spa alanı, jakuzili ve banyolu özel VIP masaj odaları, Türk ve Dünya mutfaklarından en seçkin lezzetlerin sunulduğu restoran ve barlar ile ayrıcalıklı iş ve yaşam faktörünü destekliyor.

Prime İstanbul projesi konutta fazla yorulmadan yaşamak isteyen başta beyaz yakalılar olmak üzere yalnız yaşayan, öğrenci, yeni evliler ve orta yaş grubu için pratik, konforlu bir hayat sunuyor. Primeistanbul kompleksinden havaalanına (karşılıklı) her yarım saatte bir ücretsiz servis imkanı da sağlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz