25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriPolat'tan 4.5 Milyar TL Değerinde 6 Yeni Proje

Polat’tan 4.5 Milyar TL Değerinde 6 Yeni Proje

Piyalepaşa İstanbul projesinde satışlara tüm hızıyla devam eden Polat, İstanbul’da 6 yeni projeye daha start vermeye hazırlanıyor…

Piyalepaşa’da özel sektörün ilk büyük kentsel dönüşüm projesine imza atan Polat 6 yeni projeye başlamayı hedefliyor. Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat Akşam Gazetesi’nde Şenay Büyükköşdere’ye verdiği röportajda yeni projelerden bahsetti.

Yeni bir kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyleyen Polat, bunun yanı sıra Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Sarıyer’de orta ölçekli A plus projeler yapacaklarını belirtti. Polat, bu projelerin toplam değerinin 4.5 milyar TL olduğunu söyledi.

Yurtdışında da projelerinin olacağını belirten Polat, “Avrupa’da 4-5 projemiz olacak. İlk etapta gündemde Macaristan’da 2 konut projesi var. Ben aynı zamanda Türkiye – Macaristan iş konseyi başkanıyım. Orası yatırım için çok cazip bir Pazar. Teşvikler yüksek, vergi yüzde 9. Avrupa’nın tam ortasında ve enflasyon da işsizlik de çok düşük. Önümüzdeki 5 yıllık vadede ikisi Macaristan’da olacak ilk 3 projeye 350 milyon euro civarında yatırım yaparız. Sonra da hem Doğu hem Batı Avrupa’da proje geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz