5 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriFikirtepelilerin Sorunları Bugün Masaya Yatırılıyor

Fikirtepelilerin Sorunları Bugün Masaya Yatırılıyor

Fikender Fikirtepe’de kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşlardan gelen şikayet ve sorunları bugün masaya yatırıyor. Toplantıda sorunlara hukiki ve teknik yanıtlar aranacak…

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği (Fikentder), Fikirtepeli vatandaşlardan gelen şikayet ve talep sonrası yeni bir hukiki ve mimari bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

Fikirtepehaber’in haberine göre toplantıda, vatandaştan gelen şikayetler masaya yatırılacak ve herkesin sorunlarına hukiki ve teknik olarak cevaplar aranmaya çalışılacak.

Toplantı bugün 18:30 ile 23:00 saatleri arasında Fikirtepe Mandıra Caddesi no:176 adresinde bulunan Saray Düğün Salonu’nda yapılacak.

Toplantıya alanında uzman ve konusuna hakim hukukçu Av. Hürriyet Azak ve SPK Lisanslı Denge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık’tan Değerleme Uzmanı Ahmet Arslan katılacak. Ayrıca Fikirtepe’de faaliyet gösteren Fikentder Dernek Başkanı Yasin Bektaş, Fidem Dernek Başkanı Ercüment Oruç ve Fikirtepem Dernek Başkanı Sabır Karakoçoğlu da toplantıya katılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz