4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriPiyalepaşa İstanbul Türkiye’yi MIPIM’de Temsil Ediyor

Piyalepaşa İstanbul Türkiye’yi MIPIM’de Temsil Ediyor

Piyalepaşa İstanbul projesi Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda bu yıl da Türkiye’yi temsil ediyor…

Polat’ın gücüyle İstanbul Piyalepaşa’da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi 14-17 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen MIPIM Fuarı’na katıldı. 800 milyon dolar yatırımla yaşama geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesi konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından meydana geliyor.

Beyoğlu Belediyesi’nin kurucusu olduğu ve Beyoğlu’nda yatırım yapan şirketlerin oluşturduğu Beyoğlu Investors Group temsilcileriyle birlikte fuara katılan Piyalepaşa İstanbul projesi Türkiye’yi MIPIM’de temsil etti. Toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 konut ve 190 rezidans ter alıyor.

Teslimlerin 2018 yılında yapılması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesi şehrin kalbinde ulaşım açısından merkezi konumda yer alıyor. Proje Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika mesafede konumlanıyor.

Fuarda konuşan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Ülkemizi MIPIM gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyuyoruz. Türkiye güçlü ekonomisi ile yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Biz de ülke ekonomisine olan güvenimizi hem yurt içinde hem de yurt dışında gösteriyor, bütün yatırım planlarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Polat Holding olarak güçlü bir Türkiye ve güçlü bir ekonomi vizyonuyla hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için değer yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

Piyalepaşa İstanbul gibi fark yaratan ve hem bulunduğu bölgeye hem de sektöre katma değer sağlayacak bir projeyi hayata geçirdikleri için gurur duyduklarını belirten Adnan Polat, “Piyalepaşa İstanbul, merkezi ve değerli lokasyonu, ödeme avantajlarıyla yatırımcılar için fırsat sunuyor. Dövizdeki hareketliliğin de etkisiyle yabancı yatırımcı için daha cazip hale gelen Piyalepaşa İstanbul, kısa sürede yatırımcısına yüksek prim sağlayacak. Şu an projemize yatırım yapanlar, proje teslimi olan 2018’de yüksek oranda kâr etmiş olacak. Piyalepaşa İstanbul, farklı daire seçenekleri, inşaat kalitesi, İstanbul’un birçok yerine birkaç dakikada ulaşabilme kolaylığıyla hem yaşamak hem de yatırım yapmak için ideal bir proje” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz