27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriPiyalepaşa İstanbul 2. Etap Satışa Çıktı

Piyalepaşa İstanbul 2. Etap Satışa Çıktı

Piyalepaşa İstanbul projesinin 2. etabı satışa çıktı. Satışa sunulan J ve K bloklarında ağırlıklı olarak 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul fiyatları metrekaresi 10 bin 500 TL’den başlıyor…

Polat markasının gücüyle İstanbul Piyalepaşa’da hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde yoğun ilgiden dolayı 2. etap hedeflenen tarihten önce satışa sunuldu.

Kentsel dönüşüm kapsamında 800 milyon dolar yatırımla yaşama geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin 2. etabı yeni bir kampanyayla satışa çıktı.

Piyalepaşa İstanbul 2. etap toplam 205 daireden meydana geliyor. Piyalepaşa İstanbul 2. etapla birlikte satışa açılan yeni bloklarda 3+1 ve 4+1 daireler çoğunlukta bulunuyor. Geniş ailelere hitap eden dairelerin yanı sıra projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler de satışta.

Piyalepaşa İstanbul 2. etap fiyatları konutlarda metrekare bazında 10 bin 500 TL’den, rezidanslarda 13 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Piyalepaşa İstanbul 2. etap özelinde uygulanan kampanya kapsamında yüzde 35 peşinat ile daire sahini olunabiliyor. Kalan tutar ise 60 ay 0 faiz ya da 120 ay yüzde 0.45 faizle taksitlendirilebiliyor. Ayrıca kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Yaşamın 2018 yılında başlaması planlanan Piyalepaşa İstanbul projesinin yatırımcısına tamamlandığında yüzde 100 prim kazandırması bekleniyor.

Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabatai, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi lokasyonlarına birkaç dakika mesafede konumlanan Piyalepaşa İstanbul projesinde 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğinde 120 mağazanın yer alacağı 2 katlı alışveriş sokağı, 9 salonlu sinema kompleksi, cafe ve restoranlar, 550 metrelik yürüyüş yolu, fitness center, yüzme havuzu, pilates, sauna, hamami basketbol sahası gibi imkanlar yer alıyor.

PİYALEPAŞA İSTANBUL 2. ETAP AVANTAJLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz