19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriPark Mozaik Projesinde Yaşam Başladı

Park Mozaik Projesinde Yaşam Başladı

Ankara Yaşamkent’te yaşama geçirilen Park Mozaik projesinde yaşam başladı. İlk etapta evlerine taşınan aile sayısı 250’ye ulaştı…

TEPE ve MESA işbirliğinde hayata geçirilen Park Mozaik projesi Ankara Yaşamkent’te yer alıyor. İlk etap kapsamında satışa sunulan dairelerin yüzde 70’i satıldı ve teslim edilen konut sayısı 250’ye ulaştı. Aralık’ta teslimlerine başlanan projede aileler yeni evlerinde ilk baharın tadını çıkartıyor.

75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde yaşama geçirilen Park Mozaik projesinde 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş daire seçenekleri yer alıyor. Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park Mozaik projesinde 50 bin metrekareye yakın tematik alan bulunuyor.

Tam 9 ayrı tematik meydanın bulunduğu Park Mozaik projesinde adım atanları girişte Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanı’nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek sanat merdivenleri bulunuyor. Canlı Meydanda; piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor. Projenin merkezinde konumlanış Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol bulunuyor.

Leed Gold sertifikasına aday olan Park Mozaik projesi özel okula, devlet okuluna ve hastanelere birkaç dakika uzaklıkta, metro ve yeni yapılan anayollarla da şehir merkezine kolayca ulaşılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz