4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerAVM HaberleriÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

ÖzdilekPark Bursa Nilüfer AVM açıldı!

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı.

Özdilek Holding, 50 milyon dolarlık bir yatırımla 2017’nin ilk AVM’sini Bursa’da açtı. 60.000 m2 kapalı alanda konumlandırılan ve toplam 20.000 m2 kiralanabilir alanda, 4 kat ve 55 mağaza bulunan ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de Özdilek Hipermarket, Özdilek Departman Mağaza, Kafe Safahat ve birçok seçkin markanın yanı sıra sinema ve oyun-eğlence merkezi yer alıyor.

AVM İzmir Yolu’na direkt bağlantı, metro İstasyonuna 2 dakika, İdo Feribot İskelesi’ne 25 dakika, Budo Deniz Otobüsü’ne 28 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, “ÖzdilekPark Bursa Nilüfer, her düzeydeki müşteri kitlesine hitap edebilen; hipermarket, büyük mağazalar, çocuk ve gençlere yönelik eğlence birimleri bulunan ve halkın tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplamayı amaçladığımız bir konsepte sahiptir. Kiracılarıyla birlikte toplam 1000 kişiye istihdam sağlayacak olan yeni yatırımızın, bölgenin ekonomik kalkınmasına da destek olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu kapsamda yıl içinde yaklaşık 7,5 milyon ziyaretçiye ulaşmayı hedefliyoruz. 50 milyon $’lık yatırım bütçesiyle hayat bulan yeni yatırımızın öncelikle ülkemize sonrasında ise Bursa ve çevre illerdeki ziyaretçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz