28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel KampanyalarÖdül İstanbul Projesinde Yüzde 5 Peşin 60 Ay 0 Faizle

Ödül İstanbul Projesinde Yüzde 5 Peşin 60 Ay 0 Faizle

Ödül İstanbul projesinde yüzde 5 peşin 60 ay vadeyle ev fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar ise 219 bin TL’den başlıyor…

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen Ödül İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Beylikdüzü’nde inşa edilen Ödül İstanbul projesinde yüzde 5 peşinat ve şirket bünyesinde 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Ev sahibi olmayı kolay hale getirmek üzere kampanyalar düzenlediklerini söyleyen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt “Ödül İstanbul projemizden daire almak isteyenler için yeni bir kampanyayı daha hayata geçirdik. Projemizden yüzde 5 peşinat ve 60 ay vadeyle konut imkânı sunuyoruz. Bu ev sahibi olmak isteyenlerin kaçırmamaları gereken bir fırsat. Bundan tam 27 yıl önce misyonumuzu ‘mutlu ev sahipleri yaratmak’ olarak belirleyerek yola çıktık ve aynı düşünceyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm konut projelerimizde en önemli hedefimiz; her zaman en iyiyi, en kaliteliyi ve en uygun fiyatları sunmak oldu” dedi.

250 milyon TL yatırımla hayat bulan Ödül İstanbul projesi 39 bin 561 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanan projede 2 bin 683 konut ve 102 ticari ünite yer alıyor.

Ödül İstanbul projesinde büyüklükleri 64 ila 164 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Ödül İstanbul Fiyat Listesi
1+1 daireler 219 bin TL’den
2+1 daireler 346 bin TL’den
3+1 daireler 524 bin TL’den başlıyor.

Ödül İstanbul projesinde park alanları, yüzme havuzu, tenis kortu, futbol sahası, basketbol sahası, fitness salonu, güzellik salonu, çocuk parkı, çocuk kulübü, parti salonu, resepsiyon hizmeti, 7/24 güvenlik hizmeti, açık-kapalı otopark, kafe ve restoranlar yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz