16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriNLogo İstanbul Cadde Dükkanlarının Yarısından Fazlası Satıldı

NLogo İstanbul Cadde Dükkanlarının Yarısından Fazlası Satıldı

Eskidji Müzayedecilik tarafından açık artırmayla satışa sunulan Nlogo İstanbul cadde dükkanlarının yarısından fazlası satıldı…

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen NLogo İstanbul projesinin cadde düllanları açık artırmayla sahiplerini buldu.

419 bin TL muhammen bedelle başlayan 63 dükkanın yarısından fazlası satıldı. Geriye kalan dükkanların satışı için görüşmeler satış ofisi üzerinden devam ediyor.

Açık artırmayla ilgili açıklama yapan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,“Esenyurt’un en merkezi noktasında hayata geçirdiğimiz ‘Nlogo İstanbul’ projemizin cadde dükkanları sahiplerini buldu. Daha önceki satışlarımız gibi Nlogo cadde dükkanlarında da hedefimizi gerçekleştirdik ve 1 saatte yarısından fazlasını sattık. Açık artırmaya katılarak satın alma yapanlar ‘yılın en karlı yatırımı’nı gerçekleştirmiş oldu. Satış sonrası teslimlerin hemen gerçekleştiği açık artırmada muhammen bedeller ‘yüzde 50 indirim’ ile belirlendi ve vadeli teklifler için de ‘yüzde 20’ peşin ödeme’ ile şirket bünyesinde 48 ay taksit imkânı sağlandı” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz