25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriNidapark Küçükyalı Cadde Dükkanları Bugün Satışa Çıktı

Nidapark Küçükyalı Cadde Dükkanları Bugün Satışa Çıktı

Nidapark Küçükyalı Cadde Dükkanları ihalesiz satışa sunuluyor. 84 ay vade farksız taksit imkanı sunulan dükkanların fiyatları 2 milyon 768 bin TL’den başlıyor…

Emlak Konut GYO güvencesiyle Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan 92 dükkandan 61 adedi bugün satışa çıkarılıyor.

Nidapark Küçükyalı cadde dükkanları fiyatları 2 milyon 768 bin TL ile 9 milyon 32 bin TL arasında değişiyor. Dükkanların kullanım alanları ise 126 metrekare ile 738 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Dükkanlar için yüzde 25 peşinat 84 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.

Maltepe Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı projesi 10 konut bloğu ve 4 ofis kulesinden meydana geliyor. Projede bin 160 adet konut ve 140 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösteren daireler ile 208 metrekare ile bin 259 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde ofisler yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı projesinde açık yüzme havuzu, fitness salonu, spor sahası, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun kompleksi, kent meydanı, zaman meydanı, kent agorası ve yeşilin tonları parkı gibi geniş alanlar yer alıyor. Proje içerisinde 350 metre uzunluğunda tasarlanan alışveriş caddesi üzerinde ise mağaza, restoran ve kafeler yer alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz