30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriNef Çekmeköy'e rekorla imza atıyor! 2 günde 497 konut satıldı!

Nef Çekmeköy’e rekorla imza atıyor! 2 günde 497 konut satıldı!

Timur Gayrimenkul Nef markası ile Çekmeköy’e yatırım yapıyor. Çekmeköy Nef Çamlıtepe projesinde 2 günde 497 konut satıldı.

 

Bir çok konut projesi üreten Timur Gayrimenkul yine Nef markası ile bu kez Çekmeköy’de yeni projeler geliştiriyor. Fiba Holding arsaları üerinde inşa edilecek olan Nef projeleri için lansman düzenlendi. Lansmana Timur Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin katıldı.

Çekmeköy Nef Çamlıtepe projesinde 2 günde 497 konut satıldı. Bu satışın ardından Nef Nef Çekmeköy Ormantepe projesini de satışa çıkardı.

Çekmeköy Nef Çamlıtepe projesinde arsa alanı 52 bin metrekare. İçinde 1+1’den 4+1’e kadar tonut tipi bulunan projede daire byüklükleri 64 ile 237 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca 23 mağaza da bulunuyor. Çekmeköy Nef Çamlıtepe projesinde teslimlerin 2020 Nisan’da yapılması planlanıyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe projesi ise 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İçinde 1+1’den 3+1’e kadar bir çok konut seçeneği bulunuyor. Toplamda 409 konuttan meydana gelen projede konut büyüklükleri 64 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor.

Nef Çekmeköy Ormantepe projesinde daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2020 yılında yapılacak.

 

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz