29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaGüncel ProjelerNcadde Ateş Corner Projesinde 24 Ay Vadeyle

Ncadde Ateş Corner Projesinde 24 Ay Vadeyle

Ncadde Ateş Corner projesinde satışlar başladı. Öğrenci evi konseptinde hayata geçirilen projede 24 ay taksitle ödeme imkanı sunuluyor…

Özyurtlar Holding tarafından hayata geçirilen NCadde Ateş Corner projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt’ta yer alıyor. Proje bölgede bir ilk olarak öğrenci evi mantığıyla yükseliyor.

7 bin 161 metrekare arsa alanı üzerinde yaşama geçirilen Ncadde Ateş Corner projesi 3 katlı tek bir blok halinde yükseliyor. 2 ya da 4 kişinin kalabilmesine olanak sağlayan toplam 300 adet öğrenci evi ve 18 ticari birimden meydana geliyor.

Projede kütüphane, basit kullanıma uygun yüksek teknolojik uygulamalar, özel tasarlanmış ortak sosyal alanlar, kafeler, özel mutfaklar, çalışma odaları ve hobi alanları, 7/24 güvenlik sistemi, yüksek hızda fiber internet bağlantısı ve resepsiyon hizmeti yer alıyor.

Ncadde Ateş Corner projesinde her odada yatak, çalışma masası, dolap, banyo, tuvalet, koltuk ve özel eşyalar için bir de kasa yer alıyor.

Esenyurt Üniversitesi’nin yanında, Doğan Araslı Caddesi üzerinde ve E5 karayolu ile TEM bağlantı yolunun paralelinde yer alan Ncade Ateş Corner projesinde yüzde 30 peşinat ve 24 ay vade imkanı sunuluyor. Projede teslimlerin 2019 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Öğrenci evi konseptiyle inşa ettikleri projeyle renkli bir yaşamın kapılarını araladıklarını söyleyen Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni konseptle ilgili şu bilgileri verdi: “Gelişen eğitim sektöründe her geçen günartan öğrenci sayısının kaliteli ve güvenli yaşam ihtiyacı, bizleri öğrenci odaklı yeni konseptler üretmeye itti. Bu nedenle gençlerimizin bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kompleks yapmak için çalışmalara başladık ve ‘NCadde Ateş Corner’ı hayata geçirme kararı aldık. Ülkemizde 4 milyon kayıtlı öğrenci varken,yurt kapasitesi 1 milyonun altında kalıyor. Öğrencilerin çoğu evlerde kalıyor,ancak öğrenci bütçesine uygun, güvenli ve toplu taşımaya yakın bir alanda yer bulamıyorlar. Biz ‘NCadde Ateş Corner’ ile bu ihtiyacı karşılamayı hedefliyoruz”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz