6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriNazilli Kentsel Dönüşüm Projesinde Hak Sahiplerine Uyarı

Nazilli Kentsel Dönüşüm Projesinde Hak Sahiplerine Uyarı

Nazilli Karaçay mahallesi kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile protokol imzalandı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık hak sahiplerine uyarıda bulundu…

Nazilli Karaçay mahallesinde 100 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaklaşık 300 hak sahibini de uyardı.

“Evlerini Satmakta Acele Etmeyin”
TOKİ konutlarının, Nazilli’nin değişen yüzü olacağını söyleyen Alıcık, “TOKİ evleri 10 yılda anca biter” diyenlere kulak asmamalarını bu yüzden evlerini satmaya kalkan hak sahiplerine, “Bekleyin, evlerinizi satmakta acele etmeyin” dedi.

Alıcık, “TOKİ’yle protokol imzaladık. Meclisten de aldığımız yetkiyle şu an projesinden tutunda, deprem etütlerine, birebirde vatandaşla takasla ilgili gibi bütün konularda TOKİ’yle anlaşma yaptık. Yetkililerde gelince en uygun proje, en güzel proje nasıl olacak bunun kararı verilecek. Bu bölgede büroda açacağız, TOKİ’den yetkililerde gelecek, bizden arkadaşlar da olacak. Yaklaşık 300 kişilik bir alanda az kişiyle muhatap olmak bizimde işimize geliyor. İnşallah bunu hep beraber başaracağız. Burası Nazilli’nin değişen bir yüzü olacak. Düşünün orada büyük bir meydan olduğunu, yeni cadde ve sokaklarıyla beraber, farklı yapılabilecek projelerle güzel bir yer olacak. Dün gezmediğimiz yerler belki de herkesin gezmek isteyeceği farklı cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Toki Nazilli Karaçay projesinin ihalesi yapıldıktan sonra 2019 yılına kadar kaba inşaatının başlaması hedefleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz