18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonModoko’dan Birlik Çağrısı, Yüzde 40’a Varan İndirim

Modoko’dan Birlik Çağrısı, Yüzde 40’a Varan İndirim

Türkiye’nin en eski mobilya çarsına sahip MODOKO, “Haydi Türkiye, Şimdi Birlik Zamanı!” deyip 350 mağazasında yüzde 40’a varan indirim fırsatı sunuyor.

2021 yılını 4,5 milyar dolar ihracatla kapatmaya hazırlanan mobilya sektörü, yıl boyunda hammadde fiyatlarındaki artışla karşı karşıya kalmıştı. Türkiye, MDF, yonga levha üretiminde Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise en büyük ikinci üreticisi olmasına rağmen mobilya sektörü, hammaddeye ulaşamadı. Aynı zamanda yılbaşından itibaren hammaddeye gelen 9 kere zamla karşı karşıya kaldı. Başka bir ifadeyle hammaddede yüzde 150’nin üzerinde fiyat artışı yaşandı. Tüm bunlara rağmen Türkiye’nin yarım asrı geride bırakan en eski mobilya çarşısı MODOKO, taşın altına elini koyarak indirim kampanyası başlattı.

MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, “150 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu MODOKO’da doğrudan 5 bin, dolaylı yoldan da 35 bin kişiye istihdam sağlıyoruz. Sektörün nabzının attığı en önemli çarşılardan biri olan MODOKO’da, 350 mağazamızda ‘Haydi Türkiye, Şimdi Birlik Zamanı!’ diyerek yüzde 40’a varan indirim kampanyası başlattık. MODOKO mağazaları olarak istikrarın devamını sağlamak için indirim yapıyor, MDF zamlarına ve kurdaki düşüşün MDF fiyatlarına yansıtılmamasına rağmen ekonomimizde oluşan iyi havanın kalıcı olması için MODOKO olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. İndirim çağrımıza destek veren MODOKO’daki tüm firmalarımıza teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulunurken, 2022 yılını satış ve ihracat yılı olarak belirlediklerini bunun için de MODOKO’da özel bir ihracat departmanı kurduklarını sözlerine ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz