7 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriMetin Hara kimdir? Metin Hara kaç yaşında?

Metin Hara kimdir? Metin Hara kaç yaşında?

Adriana Lima ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Metin Hara kimdir? Metin Hara kaç yaşında?

Türk yazar olan Metin Hara’nın dünyaca ünlü model Adriana Lima ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili, Bodrum-Milas Havaalanı’nda kameralara el ele yakalandı. Peki Metin Hara kimdir? Metin Hara kaç yaşında?

Adriana Lima’nın Metin Hara ile aşk yaşadığının yayılmasından sonra herkesin aklında tek bir soru oluşmaya başladı: “Metin Hara kimdir? Metin Hara kaç yaşında?

Tabi herkes gibi bizler de Metin Hara kimdir? Metin Hara kaç yaşında sorularını merak edip, cevaplarına sizler için haberimizde yer verdik.

Metin Hara kimdir? Metin Hara kaç yaşında?

İstanbul’da 14 Haziran 1982 tarihinde dünyaya gelen Metin Hara, en çok okunan kitaplar arasında uzun süre yerini almış olan Yol isimli kitabıyla adını duyurmayı başarmıştır.

Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Koleji’nde tamamlayan Metin Hara, Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olmuştur. Şu an yazar olan Hara, uzun yıllar reklam oyunculuğu yapmıştır.

Enerji ile tedavi çalışmalarına imza atan ve bu alanda kendinşi geliştiren Metin Hara, 2007 yılında ”Dinle Neyden” adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008’de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülü almıştır.

Ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar veren Metin Hara, 2008 yılında “Trusthuman- İnsanagüven” projesini hayata geçirmiştir.

Metin Hara, 2014 yılında ”Aşkın İstilası” 3’lemesinin 1. kitabı olan “Yol” kitabını yayımlatmıştır. Hara’nın Yol kitabı ilk 3 ay gibi bir sürece 100 binin üzerinde satmış ve yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde yerini korumuştur.

2015 yılından beri Hürriyet Gazetesinin pazar ekinde yazmakta olan Metin Hara, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.

Metin Hara, Temmuz 2017’de dünyaca ünlü model Adriana Lima ile dudak dudağa görüntülenmiş, böylece ikilinin ilişkisi ortaya çıkmıştır.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz