26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriMetal Yapı Konut’tan 5 yeni proje!

Metal Yapı Konut’tan 5 yeni proje!

Bugüne kadar bir çok proje üreten Metal Yapı Konut, 2017 yılında yeni projelerine devam ediyor. Metal Yapı Konut’tan 5 yeni proje geliyor…
Gayrimenkul sektörü alanında faaliyet gösteren ve bugüne kadar bir çok konut projesi üreten Metal Yapı Konut yeni bir projeye başlıyor. Kemerburgaz ve Göktürk’te bugüne kadar toplam 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut şimdi bölgede 5 yeni proje daha inşa ediyor.

Firma projelerinin tanıtımı için bugün Kemerlife XXIII satış ofisinde bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali katıldı. Karali, “Beş ayrı projenin heyecanı aynı anda yaşıyoruz. Istanbul’un yeşili en bol, lokasyonu ile değerli ve yaşam için en elverişli bölgelerinden Kemerburgaz – Göktürk’te 5 yeni proje daha gerçekleştirmek mutluluk verici. Metal Yapı Konut olarak 2017 yılında, ülkemize güvenerek yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz ve ekonomiyi destekleyeceğiz.” dedi.
‘Mega projeler ile bölge daha da gelişiyor’

Karali, ‘Genelde bu bölgede az katlı daha doğal ürünlerin kullanıldığı konsept projeler yapıyoruz. Göktürk çok iyi bir bölge yeni mega projelere yakınlığı ile loaksyonun çok daha fazla gelişeceğini görüyoruz burada. Mega projeler ile bölge daha da gelişiyor’ dedi.
1 milyar liralık yatırım

Karali, bölgeye yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla daha da değer katacaklarını bildirerek, ‘Bölgede bugüne kadar Kemerlife XXI, Kemerlife XXII, Arketip Evleri, Country Life, Arcadium Life I ve Il olmak üzere 6 projeyi hayata geçirdik. Şu anda da Kemerlife XXIII, Real Life, Belgrad Life, Arcadium Life III ve Kemer Ofis projelerin,’ inşa ediyoruz’ dedi.
Bölgede 50 dönümlük arazi daha var

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali bölgeye çok güvendiklerini belirterek, aynı bölgede henüz projelendirilmemiş 50 dönümlük arazi daha olduğunu söyledi.

 

Yeni projeler yolda

Kemerlife XXIII’te, biri taş ikisi ahşap 3 blokta akıllı ev sistemi ile donatılmış 160 daire ve 8 mağaza bulunuyor. Projenin 2017 Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Real Life projesi Belgrat Ormanları’nın hemen yanında inşa ediliyor 13 bin 400 metrekare arazi üzerinde 14 blokta 56 daireden oluşan projede her blokta 4 daire yer alıyor. Bahçeli ve çatı dubleksi 3+1 ve 4+1 dairelerin konumlarına göre bahçe ve balkonları, ayrı depoları ve hobi odaları bulunuyor.

Arcadium Life, I. ve II. fazlarından sonra Arcadium III ile Arcadium serisine devam ediliyor. Arcadium Life’ın üçüncü fazında 108 ergonomik daire ve 17 mağaza bulunuyor.

Belgrad Life projesi 42 üniteden oluşuyor. Projede büyüklükleri 150 metrekare ile 285 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlardan 5 oda 1 salon konutlara kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

Kemer Ofis projesi ise ticari bir proje olarak yükseliyor. 13 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan Kemer Ofis projesinde bir çok sosyal olanak yer alıyor.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz