27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriMebuskent Ticari Alanları Satışa Sunuldu

Mebuskent Ticari Alanları Satışa Sunuldu

Mebuskent projesinde Eylül sonunda faaliyete geçecek olan AVM’nin ticari alanları satışa sunuluyor…

Aymor Grup tarafından hayata geçirilen Mebuskent projesinin 5 bin kişiye hitap edecek AVM alanındaki 8 bin metrekarelik satılabilir alan satışa çıktı. Ticari alanlar için ön talep toplama süreci başladı.

Ticari birimlerin satışıyla ilgili bilgi veren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, “Bu satılabilir alanları yönetim olarak satmaya karar verdik ve ön talepleri toplamaya başladık. Şu an metrekare birim fiyatları hazırlanıyor. Çeşit çeşit metrekareler bulunmakta. AVM’nin Eylül sonunda faaliyete geçmesi planlanıyor. İçerisinde kuaförden markete, kuru temizlemeden güzellik salonuna kadar insanların gündelik ihtiyaçlarını karşılayacağı her şey bulunuyor. Yoğun bir nüfusun yaşayacağı Mebuskent’te AVM için büyük bir taleple karşılaştık, bu da en iyi hizmeti verebilecek, buradaki yaşam kalitesini artıracak bir yapı oluşturacak.” dedi.

Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde yaşama geçirilen Mebuskent projesi 10 blokta 652 adet konut ve 332 adet villadan meydana geliyor.

Ankara’yı bir uçtan diğer uca bağlayan güzergâhlara sadece 25 dakika mesafede konumlanan Mebuskent projesinde spor kompleksi, sauna-Spa hizmeti, Türk hamamı, botanik parkı, 13 bin 650 metrekarelik golf sahası, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz