24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriMayra Yapı'dan 2017’de 3 proje!

Mayra Yapı’dan 2017’de 3 proje!

Mayra Yapı’dan 2017’de 3 proje geliyor. Firma bugün bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya katılan Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz toplantıda projelerini tanıttı.

1989 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Mayra Yapı 2017 yılında 3 yeni proje inşa ediyor. Basın Ekpres yolunda Tem Expres, Bağcılar’da Olimpik Spor Salonu’nun karşısında Sancakkoru ve Avrasya Tüneli’nin Anadolu Yakası çıkışında Merdivenköy projesini hayata geçirecek olan Mayra Yapı bugün projelerini tanıtmak için bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Mayra Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Yılmaz firmanın 1989 yılından beri sektörde faaliyet gösterdiğini belirterek bugüne kadar yaptığı projelerden bahsetti. Özellikle 5 yıldır markalı projeler ürettiklerini belirten Yılmaz, kamu ve özel sektörde bir çok projeye imza attıklarını söyledi.

Kirazlı Koru Evleri Haziran’da teslim

240 daire ve 4 iş yerinden oluşan ve Bağcılar’da daha önceden inşa ettikleri Kirazlı Koru Evleri’ni Haziran 2017’de teslim edeceklerini belirten Yılmaz, amaçlarının Türkiye’de konut sektöründe kaliteyi sunmak olduğunu sözlerine ekledi.

2017’de 250 milyon lira yatırım

Toplamda 250 milyon lira yatırım değeri olan 3 projeyi tanıtan Yılmaz, Tem Expres projesinin Basın Ekspres yolunda yer aldığını belirtti. Tem Expres projesinde daireler 125 metrekare olarak tasarlandı. Tem Expres projesi şu anda ruhsat aşamasında. Projede dairelerin metrekare fiyatı 5 bin liradan başlıyor.

Bağcılar’da yer alan projesinin de Olimpik Spor Salonu’nun hemen karşısında yer aldığını belirten Yılmaz projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğunu dile getirdi. Sancakkoru projesindeki 2+1 daireler 110 metrekare olarak tasarlanırken, 3+1 daireler ise 137 metrekare olarak tasarlandı. Projede konutların metrekare fiyatının 4 bin 500 lira olması planlanıyor.

Anadolu yakasında bulunan Merdivenköy projesinin de butik bir proje olduğunu belirten Yılmaz, Merdivenköy projesinde de daire büyüklüklerinin 139 metrekare olduğunu dile getirdi. Merdivenköy projesinde daire metrekare fiyatları 7 bin liradan başlıyor.

20 günde 10 konut

Projelerin lansmanın referandum sonrasında yapılması planlanıyor. Yılmaz, projeler ile ilgili 60 ay ve 120 ay vade seçenekleri sunduklarını belirtti. Sektörde var olan seferberlik kampanyasında olumlu etkilendilerini belirten Yılmaz, 20 günde 10 konut sattıklarını dile getirdi.

‘Yeşil alan çok önemli’

Yılmaz projelerinde yeşil alanın avrupa standartlarının üstünde olduğunu belirterek, ‘Kalitemizden asla ödün vermeden, üç kuruşun hesabını yapmadan binalar yaptık. İnsanımızı doğadan koparmamaya, yaptığımız çalışmalarda yeşil alanı korumaya ve artırmaya söz verdik. Bu anlamda sizinle bir istatistik verisini paylaşmak istiyorum.
Kişi başına düşen yeşil alan Avrupa Standartlarında yeşil alan 7 metrekare, Türkiye’de ortalama 2,5 metrekare ve
Bağcılar’da 0,46 metrekare iken Mayra Projelerinde kişi başına düşen 7,8 metrekare ile Avrupa Standartlarının da üstünde’ dedi.

Eyüp İYİGÜN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz