28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriMar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı

Mar Yapı, Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı

Projeleriyle Basın Ekspres Yolu’nu cazibe merkezi haline getiren Mar Yapı, Cinemaximum salonlarının ‘G’ sırasından bilet alanlar arasında yaptığı çekilişle 1 kişiye çift kişilik Dubai’de unutulmaz bir tatil yaşattı. Bir hafta boyunca Dubai’de çift kişilik tatil yapan talihliler, Dubai Amway Rotana’nın lüksü ve konforunun da tadına varma fırsatı buldu.

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı’nın, hayata geçirdiği ve sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği sinema kampanyasının talihlileri belli oldu.

5 Ocak 2018 tarihinde Cem Yılmaz’ın Arif V 216 filmiyle başlayan ve 1 kişinin çift kişilik Dubai tatili kazandığı sinema kampanyasının kazananı 18 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen çekilişle belirlendi.

Yapılan çekilişle binlerce kişi arasından tatili kazanan Utku Ataç, Dubai AmwayRotana Hotel’de 5 gece 6 gün çift kişilik unutulmaz bir tatil yaşadı. 10 Eylül-15 Eylül tarihleri arasında Dubai’nin tüm turistik bölgelerini gezen ve eşsiz mutfağının lezzetlerini deneyen talihliler Dubai Amway Rotana’da eşsiz lüksü ve konforu eşliğinde günün yorgunluğunu atma fırsatı yakaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz