16 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriMaltepe Piazza AVM kapılarını açtı!

Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş, Hem Anadolu yakasına, hem de İstanbul’a değer katan yeni yaşam projesi “Maltepe Piazza AVM” Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak’ın önderliğinde kapılarını açtı.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ, yeni projeleriyle alanında fark yaratmaya devam ediyor. Rönesans Gayrimenkul’un “kesintisiz yaşam” felsefesiyle tasarladığı Maltepe Piazza AVM, Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ, güvencesiyle söz verilen tarihte 20 Nisan Cuma günü kapılarını açtı. Anadolu yakasının en yeni ve en kesintisiz yaşam merkezi olarak öne çıkan Maltepe Piazza AVM’nin açılışı Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak’ın önderliğinde gerçekleşti.

İstanbul’da Anadolu yakasının en merkezi lokasyonlarından birinde konumlandırılan Maltepe Piazza AVM’nin açılışında; doğaya saygılı yapısı, enerjik, huzurlu ortamı, alışveriş merkezine direkt metro bağlantısı ve dünya markalarına ait mağaza karması gündeme getirildi. Yılda 14 Milyon ziyaretçinin ağırlanması hedeflenen Maltepe Piazza AVM’de 60 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 850 metrekarelik çocuk oyun alanı, 205 mağaza, 9 sinema salonu, 35 kafe / restoran ve içinde motosiklet, bisiklet için özel park alanlarının yer aldığı 1250 araçlık otopark bulunuyor.

E5 hattı üzerindeki merkezi lokasyonu ve direkt metro hattı bağlantısı üzerinden özel geçiş yollarıyla projelendirilen Maltepe Piazza AVM, kolay ulaşılabilir olma özelliği ile şehrin cazibe merkezleri arasında yer alıyor.

Neoklasik çizgideki mimarinin incelikli detaylarının da paylaşıldığı açılışta ziyaretçilerin konforunu yükseltmek adına yapılan tüm çalışmalara değinildi. AVM içi ve dışı konumlandırılan renkli heykeller ve enstalasyonlar, doğayla iç içe hissini yaşatan limon ve zeytin ağaçları, dış alandaki 7.500 m2’lik özel peyzaj çalışması, modern şezlonglar ve oturma grupları gibi her detayı özenle tasarlanan Maltepe Piazza AVM’nin konforlu ve keyifli yaşam alanları sergilendi.

Perakende sektörüne hatrı sayılır bir istihdam sağlayan, gayrimenkul ve emlak alanında Maltepe hattına değer katan, sunduğu avantajlarla var olduğu bölgenin yaşam kalitesini arttıran Maltepe Piazza AVM, yeni projeleri ve yatırımları da tetikleyen konumuyla alanında önemli bir yere sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz