27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriMahall Bomonti İzmir Sanatseverleri Ağırladı

Mahall Bomonti İzmir Sanatseverleri Ağırladı

Mahall Bomonti İzmir projesinin içindeki tarihi binalardaki galeri fotoğraf sanatçısı Kerim Suner’in “Zamansız Portreler” sergisini ağırladı…

Türkerler Holding tarafından İzmir’de hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesinin içinde, 1912’de Bomonti Tesisleri olarak inşa edilen tarihi binalarda özel olarak dizayn edilen galerinin bu seferki konuğu Kerim Suner oldu.

Açılışını Türkerler Holding Genel Koordinatörü Prof. Dr. Attila Sezgin’in yaptığı sergiye, İzmirli sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Suner, hiçbir dijital unsur kullanmadan, bir buçuk asırlık teknikle bir zanaat gibi metal ve camın üstüne işlediği portreleri İzmirliler’e sundu.

Sergisini Frederick Scott Archer tarafından geliştirilen tekniğe birebir sadık kalarak çektiği portrelerden oluşturan Suner, “Eskiye ve antikaya merakı olan, yazılım değil el becerisi ve tecrübe gereken sanatlara hayranlık duyan, zanaati bir kültür gibi gören ve dijitalden uzak, tarihte yakın bir yolculuğa çıkmak isteyen herkes, bu zamansız sergiye davetlidir” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz