2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGüncel KampanyalarMahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir'de Yıl Sonu Kampanyası

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir’de Yıl Sonu Kampanyası

Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projesinde yılın son kampanyası başladı. Hem konutlar hem de ofisler için cazip ödeme fırsatları sunuluyor…

Türkerler Holding yıl sonuna özel Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projesinde kampanyaya başladı.

İzmir’de, tarihi Bomonti arazisinde, fabrika binalarından oluşan 9 tarihi binanın restorasyonu ve yeni inşa edilecek 3 bloktan meydana gelen Mahall Bomonti İzmir projesinde ofis katları, rezidanslar, dünya markası eğlence ve alışveriş markalarından oluşan meydanı, müze, açık hava sineması, tüm körfeze hakim seyir terası, şık restoran ve kafeler yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir projesindeki konutlar için yüzde 15 peşinat, yüzde 15 1 yıl sonra ara ödemeyle 0 faizle 6 yıl vade imkanı sunuluyor. Ofislerde ise yine yüzde 15 peşinat ve 1 yıl sonra yüzde 15 ara ödeme yapıldığı takdirde vade 7 yıla kadar uzatılabiliyor.

Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Mahall Ankara projesi 315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konuttan meydana geliyor. Projede ayrıca Divan ayrıcalığıyla 82 adet rezidans ile 64 adet mağaza bulunuyor. Mahall Ankara kampanya kapsamında hem ofis hem konutlarda yüzde 30 peşinatla 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Ayrıca yüzde 5 peşinat 0 faizle 36 ay vade şeklinde bir ödeme planı da hazırlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz