2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriLux Bodrum Resort Kapılarını Açtı

Lux Bodrum Resort Kapılarını Açtı

LUX* Bodrum Resort & Residences açıldı. Lux Bodrum’da 650 metrelik beyaz kum plajı, masmavi deniz ve yeşil doğasıyla huzurlu bir tatil imkanı sunuluyor…

Mauritius, Reunion Adaları, Maldivler gibi dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü yeniden yorumlayan LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye’deki ilk tesisi olan LUX* Bodrum Resort & Residences kapılarını açtı.

70 milyon dolar yatırımla MYC Partners tarafından hayata geçirilen LUX* Bodrum Resort & Residence 91 otel odası, 72 rezidans ve 1 adet beach villadan meydana geliyor.

Toplam 83 bin metrekare alan üzerinde kurulan LUX* Bodrum’da golf alıştırma sahası, spa ve wellnes hizmeti veren LUX* Me, açık hava sineması, iki alakart restoran, tenis kortu, çocuk kulübü gibi birçok donatı bulunuyor.

650 metrelik beyaz kum plajı, masmavi denizi ve yemyeşil doğasıyla huzurlu bir tatil sunan LUX* Bodrum misafirlerinin damak tatlarına da hitap edecek. LUX* Kurumsal Şefi olan İtalyan şef Walter Lanfranchi’nin ekibinden tanınmış şef Barış Torcu’nun orijinal LUX* mutfağını kendi zevkine göre yorumladığı, İtalyan mutfağından seçkin lezzetler sunan Stella Restaurant ile Akdeniz mutfağının en seçkin lezzetlerini barındıran Beach Rouge Restaurant konuklara eşsiz lezzetler tattıracak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz