25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonL’unica’nın Soho Oturma Grubu Tasarımıyla Göz Dolduruyor!

L’unica’nın Soho Oturma Grubu Tasarımıyla Göz Dolduruyor!

Tasarımlarını kalite, dayanıklılık ve estetikle buluşturan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan yeni Soho Oturma Grubu ile hem modern hem de klasik bir duruş sergiliyor. Zamansız bir tasarıma sahip ve açık havaya romantik bir atmosfer getiren Soho Oturma Grubu, uzun yıllar kullanılabilen teak ağacının güzelliğini yansıtan formuyla da göz dolduruyor.

Konforun ve şıklığın adresi L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonuna ait yeni Soho Oturma Grubu ile sadelikteki şıklığı gün yüzüne çıkarıyor. Uzun yıllar kullanılabilen teak ağacının güzelliğini yansıtan formuyla romantik atmosferi açık havaya taşıyan Soho Oturma Grubu, zamansız tasarımıyla göz dolduruyor. Yuvarlak dönüşleri sayesinde modern bir hava estiren Soho Oturma Grubu, aynı zamanda çizgileri ile de klasik bir duruş sergiliyor.

Özgün tasarımıyla açık havaya zarafet katan Soho Oturma Grubu, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan temin edilebiliyor.

L’unica Hakkında..
Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-Line markalarının ürünlerini de Türkiye’ye getiren L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Morso Living ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe barbekülerini ve Avustralyalı Tiipii Bed’in yanı sıra Fransız Fermob ürünlerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij katan ve modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2019 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor. L’unica ürünlerine markanın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz