28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerDekorasyonL’UNICA’DAN SOFRALARA MODERN DOKUNUŞ!

L’UNICA’DAN SOFRALARA MODERN DOKUNUŞ!

L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Cloud yemek masası ve sandalyesi kolay mekanizması ve açılabilir yapısıyla en çok kadınlar tarafından tercih ediliyor.

L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Cloud yemek masası ve sandalyesiyle günün her anında sofralarınıza keyif ve konfor katıyor. Kolay mekanizması sayesinde en çok kadınlar tarafından tercih edilen Cloud masa, ayaktan kayarak açılabilen tasarımıyla hem şıklık hem de rahat bir kullanım sağlıyor.

180 cm’den 240 cm’e kadar uzayabiliyor

Vizon gövde ve cam detayıyla dış mekanlara modern bir hava katan Cloud masa, 180 cm’den 240 cm’e kadar uzayabilmesi sayesinde hem küçük hem de kalabalık gruplara rahatlıkla eşlik ediyor. Farklı ayak formu ile zarif bir görünüme sahip olan Cloud yemek sandalyesi ise üç farklı renk seçeneği ile her mekana ve tarza uyum sağlıyor. Estetiğin ve şıklığın uyumlu yansıması Cloud yemek masası ve sandalyesine, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ulaşmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz