26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonLoda'dan Log Mutfak Masası

Loda’dan Log Mutfak Masası

Loda Mobilya mavinin en keyifli tonunu Log Masa ve Sandalye takımı ile mutfaklara taşıyor…

Mutfaklar evin en keşmekeşli köşesidir aslına bakarsanız. Lezzetli yemeklerinde keyifli sohbetlerinde en tanıdık durağıdır. En hararetli tartışmalar da en coşkulu kahkahalarda mutfağın sınırları dahilindedir. Mutfak bir kadının en korunaklı sığınağıdır, belki de bir adamın en keyifli hobisinin adresi…

Mavinin en keyifli tonu: Log Masa&Sandalye
Mutfaklar bu kadar özelken seçimlerimiz konusunda daha dikkatli oluyoruz. Sizinle aynı hassasiyeti paylaşan Loda, yüksek tasarım anlayışıyla oluşturduğu Log Masa Ve Sandalye ile mutfaklarda farkı hissettiriyor.

Keyifli sohbetlerin ve yemeklerin tamamlayıcısı Log Masa, masif ayakları ve malt edilmiş üst tablası ile kalitesini ortaya koyarken kanserojen madde içermeyen mavi boya ile renklendirilmiş tasarımıyla da gökyüzünün eşsiz güzelliğini mutfağınıza taşıyor. Minimal çizgilerin ön plana çıktığı sandalyeleriyle konforlu bir deneyim sunarken, kolayca iç içe geçme özelliğiyle de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Farkı hissettiren noktalar, detaylarda gizlidir. Loda, Log Masa& Sandalye ile mutfağınızın ihtiyacı olan tüm detayları tek bir tasarımda buluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz