29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarKordon İstanbul'da Şimdi Al, 2019'da Öde

Kordon İstanbul’da Şimdi Al, 2019’da Öde

Sadabad Deresi’nin yanı başında yükselen Kordon İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede taksit ödemeleri ise 2019’da başlıyor…

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Toplam 10 bloktan oluşan Kordon İstanbul projesi 559 konut ve 55 mağazadan meydana geliyor.

820 milyon TL yatırımla inşa edilen Kordon İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 41 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor.

Kordon İstanbul projesinde yeni ödeme planı ile yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olunabiliyor. Taksitler ise 2019’da ödenmeye başlıyor. Ayrıca 60 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.

Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, havaray ve metroya yürüme mesafesinde konumlanan Kordon İstanbul projesinde yürüyüş yolları, bisiklet yolları, açık hava sineması, yoga alanları, açık hava spor alanları, sauna, buhar banyosu, hamam, fitness, pilates alanı ve kapalı yüzme havuzu yer alıyor.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Kordon İstanbul projesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, bugüne kadar geliştirdikleri ödüllü projelerle hem binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını hem de projelerin bulunduğu bölgelerin çehresini değiştirerek birer yaşam merkezi haline gelmelerine destek olduklarını vurgulayarak, “Kağıthane, İstanbul’un yıldızı parlayan ve her geçen gün değeri artan bir lokasyonu olarak ön plana çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan Sadabad Deresi Renovasyon Projesi’nin tamamlanmasıyla Eyüp ve Sarıyer’deki ormanlar, yeşil bir koridor eşliğinde Haliç ile bulaşacak ve yemyeşil bir ekolojik alana dönüşecek. Kesintisiz yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra pek çok spor alanıyla, suyun kıyısında 9 kilometrelik kesintisiz bir yeşil koridora sahip olacak. Dünyanın ilk 3 katlı köprüsünün çıkış noktası da olacak olan bu bölge dekovil hattı, metro ve havaray hatlarının yanı sıra E5 ile E6 gibi ana arterlere kolay ulaşım imkânlarıyla aktif yaşamın merkezi haline gelecek. Ege Yapı olarak bölgeye farklı konseptlerdeki bahçeleri, peyzajında bulunan yapay gölet manzaralı kabanaları, açık hava yaz sineması gibi hayata renk katacak aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini arttıracak benzersiz bir proje kazandırıyoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projeler, geleceğe miras bırakacağımız projelerin teminatıdır. İnanıyoruz ki Kordon İstanbul da , İstanbul’un simge konsept projeleri arasındaki yerini alacak” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz