20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriKonfor Mood ve Natura Latex & Vegan fuarda ilgi gördü

Konfor Mood ve Natura Latex & Vegan fuarda ilgi gördü

Yaşam alanlarına kalite, tasarım ve konfor katmak adına dünya trendlerini ve dekorasyonda en son tasarımları kullanıcıyla buluşturan Konfor, sektörde 45’inci yılını geride bırakırken yeni ve inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi. Konfor Mobilya ve Konfor Yatak’ın iki ayrı stantta ziyaretçilerini ağırladığı fuarda; kullanıcıların kendi koltuğunu tasarlayabildiği kişiselleştirilebilen koltuk konsepti Konfor Mood ile doğaya ve canlılara duyarlı içgüdüyle hazırlanan Natura Latex & Vegan ilgi gördü.

Sektörde 45’inci yılını kutlayan Konfor, yeni ürünlerini ve tasarımlarını 24-29 Ocak tarihlerinde IFF İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşturdu. Konfor Mobilya ve Konfor Yatak’ın iki ayrı stantta ürünlerini sergilediği ve her iki markanın da yeni tasarımlarıyla ilgi gördüğü fuarda Konfor’un en dikkat çeken yeniliklerinden biri Konfor Mood oldu. Kişiselleştirilmiş müşteri deneyimine imkan tanıyan, kullanıcıların kendi koltuğunu tasarlamasını sağlayan konsept, “Tarzını seç, yaşam tarzını seç, modunu seç” gibi sorulara verilen yanıtlarla kullanıcıların, mobilyanın rengini, ayağını ve kumaşını seçmesini sağlıyor. Yakın zamanda tüm Konfor mağazalarındaki kiosklarla yaygınlaşması planlanan Mood, mobil uygulamayla da desteklenecek.

Hem çevre hem de uyku dostu: Vegan Yatak

Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olarak nitelendirilen ve sektörün bir araya geldiği dev buluşmada sergilenen en yeni ürünlerinden biri de Konfor Yatak standındaki Natura Latex & Vegan oldu. Doğaya ve canlılara duyarlı içgüdüyle hazırlanan Natura Latex & Vegan Yatakta deri, kürk, kemik, jelatin, yün, ipek (koyunyünü, kaşmir, angora) gibi hayvanlardan elde edilen materyaller yer almıyor. Doğal içeriklerden oluşan yatak, çevreye ve sürdürülebilir yaşama sunduğu katkıyla dikkat çekerken, sahip olduğu özellikleriyle kaliteli bir uyku vaat ediyor.

“Yeni ürünlerimizi tanıttığımız verimli bir fuar geçirdik”

İstanbul Mobilya Fuarı hakkında değerlendirmelerini paylaşan Konfor Marka ve Pazarlama Direktörü Özkan Özkul, “Konfor olarak, 45 yıllık deneyimimizle teknoloji ve kaliteyi modern çizgilerle bir araya getiriyoruz. Uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul Mobilya Fuarı’nda Konfor Mobilya ve Konfor Yatak markalarımızın en yeni ürünleriyle yer almak heyecan vericiydi. Kullanıcıların kendilerine özgü, daha çok kişiselleştirilmiş ürünlere yöneldiğini gözlemliyoruz. Buradan yola çıkarak, kişiselleştirilmiş koltuk tasarımları, kullanıcılarımızın tamamen kendi koltuğunu ve konforunu oluşturabileceği ürünler geliştirdik. Fuarda sergilediğimiz yeniliklerimizden biri de çevre ve doğa dostu Natura Latex & Vegan oldu. Gerek yurt içinden gerek yurt dışından çok sayıda ziyaretçiyi stantlarımızda ağırladık, yeni ürünlerimizi tanıttık. Önemli iş birliklerine ortam hazırlayan, keyifli ve verimli bir fuar geçirdik. Aldığımız geri dönüşler memnuniyet verici. Fuarla eş zamanlı düzenlediğimiz 45. Yıl Gala Yemeğinde ise iş ortaklarımızla bir araya gelerek, bu önemli dönüm noktasını bir arada kutlama şansı bulduk. Konfor olarak yeniliklerimizi kullanıcılarla buluşturmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz